25 Eyl 2020 #1 kairaa K Лучше свой кусок чем чужой пирог Uzman Üye Katılım 18 Ağu 2019 Mesajlar 241 Tepki puanı 8 Ödüller 5 6 HİZMET YILI Merhaba Millet, MemoryHackers'ın Discord sunucusu kapatılmıştı, yeni sunucu var mı veya açılacak mı? Kolaylıkla oradan SC duo bulabiliyorduk.
Merhaba Millet, MemoryHackers'ın Discord sunucusu kapatılmıştı, yeni sunucu var mı veya açılacak mı? Kolaylıkla oradan SC duo bulabiliyorduk.
25 Eyl 2020 #2 Defkhan D ✨✨✨✨ Seçkin Üye Katılım 24 Eyl 2017 Mesajlar 309 Çözümler 9 Tepki puanı 44 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Al kanka sol üste var zaten ordanda bakabilirsin
25 Eyl 2020 #3 ubikwolf U Seçkin Üye Katılım 26 Haz 2020 Mesajlar 302 Çözümler 5 Tepki puanı 3 Ödüller 4 Yaş 26 5 HİZMET YILI mfmustafa' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Al kanka sol üste var zaten ordanda bakabilirsin Genişletmek için tıklayın ... neden kısaltılmış link veriyorsun?
mfmustafa' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Al kanka sol üste var zaten ordanda bakabilirsin Genişletmek için tıklayın ... neden kısaltılmış link veriyorsun?
25 Eyl 2020 #4 Defkhan D ✨✨✨✨ Seçkin Üye Katılım 24 Eyl 2017 Mesajlar 309 Çözümler 9 Tepki puanı 44 Ödüller 7 8 HİZMET YILI ubikwolf' Alıntı: neden kısaltılmış link veriyorsun? Genişletmek için tıklayın ... üstede kısaltılmış link var çünkü ben senin yerinemi geçmemi bekliyorsun anlamadım aga ?
ubikwolf' Alıntı: neden kısaltılmış link veriyorsun? Genişletmek için tıklayın ... üstede kısaltılmış link var çünkü ben senin yerinemi geçmemi bekliyorsun anlamadım aga ?