Memory hackers hile açısından ne kadar güvenli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Eğer virüs açısından soruyor isen; Tamamen virüssüzdür. İçerisinde kullanılan hile kodları üçüncü parti kodlar olduğu için, virüs koruma programları engelliyor. Bunu şu şekilde anlatayım; Bilgisayarında ki bir program, farklı programların ayarları ile oynayacaktır. Bu işletim sistemin içinde geçerlidir. Bu sebepten virüs koruma programları işletim sistemine zarar vereceğini düşündüğünden dolayı engelleyecektir. Ama sadece belirtilen oyunlarda oynama yapacağı için sorun çıkarmayacaktır.
Oyunlar için soruyor isen; Tamamen sana kalmış bir şey. Sen hileyi abartarak kullanır isen diğer kullanıcılar tarafından fark edilir ve şikayet edilirsin. Buda yöneticilerin dikkatini çeker ve senin oynadığın oyunları izlerler. Eğer hile derler ise seni oyundan engelleyecektir. Fark ettirmeden kullanman gerekmektedir.
İyi forumlar!

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Korkmadan indirebilirsin ama sadece uı daki memoryhackers ın kendi hileleri için konuşuyorum.Diğer üyelerin paylaştığı hilelere bişey diyemem ama onlarda virüstotal olmadan hile vb. paylaşamıyorlar zaten.Bu arada zaten sonuçta hile virüs olmak zorunda virüssüz hile yok senin dediğin trojen , trojen fln yok merak etme

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Güvenerek indirebilirsin sorun olmaz senelerce buradan hile kulan an arkadaşlarım var

• Like
Tepkiler: #GG

#GG

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
@baXen sadece karşı takıma önlem amaçlı kullanmayı düşünüyorum bide etraftan duymuşsundur hile kullanma yoksa 1 gün sonra vac yersin diyenler oluyor bu yüzden biraz tırsıyorum açıkcası
Korkmadan indirebilirsin ama sadece uı daki memoryhackers ın kendi hileleri için konuşuyorum.Diğer üyelerin paylaştığı hilelere bişey diyemem ama onlarda virüstotal olmadan hile vb. paylaşamıyorlar zaten.Bu arada zaten sonuçta hile virüs olmak zorunda virüssüz hile yok senin dediğin trojen , trojen fln yok merak etme
Anladım peki uı noluyor acaba?

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@baXen sadece karşı takıma önlem amaçlı kullanmayı düşünüyorum bide etraftan duymuşsundur hile kullanma yoksa 1 gün sonra vac yersin diyenler oluyor bu yüzden biraz tırsıyorum açıkcası

memoryUI yani memoryhackers ın kendi hilelerinin bulunduğu loader.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI

VAC koruması mevcuttur. Anında yemezsin. Bazı inject etme programları ile de vac ihtimalini tamamen ortadan kaldırabilirsin. Eğer overwatch sistemine düşmek istemiyor isen de dediğim gibi; fazla abartarak kullanma. İyi forumlar.

• Like
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
2016 dan beri burdayım virüs mirüs yok.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
baXen
Bu konularda benimde kafama takılan bir kaç şey var: senin demene göre hile sadece ilgili oyuna müdahale ediyor. Evet, bizde oyunu oynarken açıyoruz zaten. Lakin arka planda başka şeyler yapıp yapmadığını nasıl anlayabiliriz? Bunu sadece memory hilesi için demiyorum. Benzer formatta cmd konsolu üzerinden çalışan hileler var.Orada ne gibi anormallikler, hilenin hedef saptırdığını gösterebilir? Çünkü tüm virüs programları ciddi şekilde trojen vb olarak uyarı veriyor bu tür loaderlere, cra cklara.
Diğer yandan, dikkat çekenlerin oyunda izlendiklerini düşünmüyorum. Çünkü bu şekilde binlerce kişi listededir ki bunların herbirini en az bir maç izleseler ömür dayanmaz. Sadece belli şikayet alan kişileri sistem izlemeye alır, norecoil, otoaim vs gibi değerle vuruş açılarına bağlı olarak istatistiklere bakar bir rapor çıkarır.Buna göre değerleri olumsuz olanlar otomatik banlanır diye tahmin ediyorum.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
2 yıldan fazladır burdayım.Bilgisayar oyunu için buradaydım.Şuan herhangi bir bilgisayar oyunu oynamıyorum ama yinede buradayım.Son yıllarda görebileceğin en iyi site burada.Bir sürü dosya indirdim fakat herhangi bir sorun virüs yok merak etme

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Krşm arap hilelerinde virüs dolu ama binlerce kişi kullanıyor. Belki bu sitedeki üyeler bot? Aktif kullanıcılar yerine bak 2 bini zar zor geçiyor. Çoğunlukla onu da geçemiyor.

sağ taraftaki istatistik son 15 dakikayı göstermektedir. 1.600 1800 kişi neredeyse anlıktır. 2015 yılından beridir hile üretip paylaşılmaktadır. 1 kişi bile çıkıpta memoryhackers virüs yedim diyemez.

konuyu açan arkadaş için ;

hile kullanmak oyun içi ban problemlerine sebebiyet verebilir. bunu engellemenin tek yolu var ücretli hile satın almak öyle 30 40 tl ye değil 400 - 500 tl ye satılan hile ile anca yaparsın neden dersen cünkü eac ve be olan oyunlar bizden veya bir başkasından satılan hileleri satın alıp fixliyorlar veya loglarını tutup fixliyorlar tabi yapılan hilenin kalitesine göre değişir bu 400-500 -1000 tl gibi mevlalar ödemen doğrultusunda ban ihtimalin %1 olacaktır. ki sana özel build yapılacaktır.

Para 30-40-50 tl gibi miktarlarda satılan hilelerde bile %50 lik bir oranda ban riski mevcuttur.

MemoryUI hilelerinde virüs , mining vb hiçbirşey yok.

bilgilendirme de yapayım console calışşın veya çalışmasın dll olsun veya exe olsun hiç farketmez istiyen adam senin bilgisayarına virüs sokabilir. virüstotali şaşırtabilir. kod yapısını incelemeniz gerekir bundada bilginiz olması gerekir.

memoryui hileleri hariç hileleri virüstotal koysalar dahi incelemeye alıp içerisindeki kodlara bakıyoruz virüs varmıdır. Nedir? neyin nesidir öyle paylaşıma sunuyoruz. (kullanıcıların paylaştıkları için)

şunu açıkca söyliyim hile kullanın ancak asıl hesaplarınızda kullanmayın. cünkü ban yeme riskiniz herzaman olacaktır. iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Türkiyede görebileceğin en iyi ücretsiz hile sitelerinden bir tanesi.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sağ taraftaki istatistik son 15 dakikayı göstermektedir. 1.600 1800 kişi neredeyse anlıktır. 2015 yılından beridir hile üretip paylaşılmaktadır. 1 kişi bile çıkıpta memoryhackers virüs yedim diyemez.

konuyu açan arkadaş için ;

hile kullanmak oyun içi ban problemlerine sebebiyet verebilir. bunu engellemenin tek yolu var ücretli hile satın almak öyle 30 40 tl ye değil 400 - 500 tl ye satılan hile ile anca yaparsın neden dersen cünkü eac ve be olan oyunlar bizden veya bir başkasından satılan hileleri satın alıp fixliyorlar veya loglarını tutup fixliyorlar tabi yapılan hilenin kalitesine göre değişir bu 400-500 -1000 tl gibi mevlalar ödemen doğrultusunda ban ihtimalin %1 olacaktır. ki sana özel build yapılacaktır.

Para 30-40-50 tl gibi miktarlarda satılan hilelerde bile %50 lik bir oranda ban riski mevcuttur.

MemoryUI hilelerinde virüs , mining vb hiçbirşey yok.

bilgilendirme de yapayım console calışşın veya çalışmasın dll olsun veya exe olsun hiç farketmez istiyen adam senin bilgisayarına virüs sokabilir. virüstotali şaşırtabilir. kod yapısını incelemeniz gerekir bundada bilginiz olması gerekir.

memoryui hileleri hariç hileleri virüstotal koysalar dahi incelemeye alıp içerisindeki kodlara bakıyoruz virüs varmıdır. Nedir? neyin nesidir öyle paylaşıma sunuyoruz. (kullanıcıların paylaştıkları için)

şunu açıkca söyliyim hile kullanın ancak asıl hesaplarınızda kullanmayın. cünkü ban yeme riskiniz herzaman olacaktır. iyi forumlar
Merhabalar hocam, bu konuda çok merak ettiğim birkaç nokta var. Cevaplarsanız sevinirim.:mum:

Öncelikle,yanlış anlamadım değil mi, yüksek meblalardaki hilelerde oyun firması da bu işten pay alıyor ve görmezden geliyor? Bu bir şehir efsanesi midir yoksa gerçek midir merak ediyorum doğrusu?
Yoksa paralı hilelerde, hile sağlayıcı her gün oyun verilerini inceleyip hilesini güncelleyip sürekli mi takip ediyor?

Hilenin çalışma mantığını tam olarak bilmediğimden sorumu doğru soramamış olabilirim.Bu hileler nasıl oluyor da, aylık geliri ciddi oranda yüksek olan oyunlara müdehale edebiliyor? Sitede en çok rağbet gören hile Pubg mobile gördüğüm kadarıyla. Pubg mobile de neredeyse tamamen para üzerine kurulmuş bir oyun. Firma böyle bir oyundan elde ettiği gelirlere göre bu oyununu koruya mıyor mu? Çünkü, memoryhacker dışında en az birkaç hile daha var ve aktif çalışıyor. Nerede açık vermişse, bu hileleri kendileri de inceleme altına alıp engelleye miyor mu?(Misal, senin loaderın çalışması için bu siteye girmesi gerekiyor. Pubg team, senin etcne, hosta yasaklı olarak bu siteyi görmeden oyunu başlatmama veya oyun esanasında kontrollerde bu siteyi görmeyince seni oyundan atmayı yazamıyor mu? ) Yanlış anlaşılmasın ama bir kaç grubun çıkardığı bir hile, nasıl oluyorda koskoca bir oyun firmasını aciz durumda bırakıyor ve bu sürekli devam edebiliyor?

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
şöyled iyeyim kardeşim adamlara canımı emanet ederim o derece güvenli

:D
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Benim başıma gelen olaya neden olan hiledede virüstotal vardı fazla virüs yoktu ama bir anlık oldu yani çok değişik bir şeydi :/ banı kullanırken yiyim ona bişe demiyorum sadece oyuna girdiğim anda felan bişe yapmadan yerim diye tırsıyorum yani.

Aslında bir arkadaş bana burdan wall atmıştı bi kaç maç girmiştim birşey olmamıştıda ne biliyim her hilede öyle olmuyo işte

Sende haklısın bir kere başına böyle bir olay gelince herkes tereddüt eder ama için rahat olsun

• Like

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhabalar hocam, bu konuda çok merak ettiğim birkaç nokta var. Cevaplarsanız sevinirim.:mum:

Öncelikle,yanlış anlamadım değil mi, yüksek meblalardaki hilelerde oyun firması da bu işten pay alıyor ve görmezden geliyor? Bu bir şehir efsanesi midir yoksa gerçek midir merak ediyorum doğrusu?
Yoksa paralı hilelerde, hile sağlayıcı her gün oyun verilerini inceleyip hilesini güncelleyip sürekli mi takip ediyor?

Hilenin çalışma mantığını tam olarak bilmediğimden sorumu doğru soramamış olabilirim.Bu hileler nasıl oluyor da, aylık geliri ciddi oranda yüksek olan oyunlara müdehale edebiliyor? Sitede en çok rağbet gören hile Pubg mobile gördüğüm kadarıyla. Pubg mobile de neredeyse tamamen para üzerine kurulmuş bir oyun. Firma böyle bir oyundan elde ettiği gelirlere göre bu oyununu koruya mıyor mu? Çünkü, memoryhacker dışında en az birkaç hile daha var ve aktif çalışıyor. Nerede açık vermişse, bu hileleri kendileri de inceleme altına alıp engelleye miyor mu?(Misal, senin loaderın çalışması için bu siteye girmesi gerekiyor. Pubg team, senin etcne, hosta yasaklı olarak bu siteyi görmeden oyunu başlatmama veya oyun esanasında kontrollerde bu siteyi görmeyince seni oyundan atmayı yazamıyor mu? ) Yanlış anlaşılmasın ama bir kaç grubun çıkardığı bir hile, nasıl oluyorda koskoca bir oyun firmasını aciz durumda bırakıyor ve bu sürekli devam edebiliyor?

oyun firmalarıyla anlaşma gibi bişey yok şehir efsanesi

diğer soruna geleyim;

hileler için önemler tabikide alınıyor biz bu önlemleri kırıyoruz ardından hile kodlaması cıkıyor piyasaya engellerlermi engellerler ki engelliyorlarda ancak eac ve be gibi korumalar dahi tam müdahale edemiyor hilelere bunun için mesaili adam calıştırıyorlar fixlemek için pubg mobile android tabanlı bi oyun olduğu için anti güvenlik duvarından pek müdahale edemiyorlar fixliyorlar ancak 1-2 gün sonra yeniden hile yazılıyor :) bilgisayar ve androidle koruma kapasitesini fazla karıştırmamak lazım. bilgisayar için yapılmış bir oyun daha iyi korunuyor ancak ne kadar koruma koysanda açık herzaman oluyor free hileleri be ve eac için farkettiysen yapmıyoruz nedeni ise aynı gün yada ertesi gün fix yiyecektir. boşa emek harcamanın anlamı yok yani :)

+ olarak aciz değiller koruma için para vermek yerine hileli olsa dahi para kazanmak daha iyi yapımcılar için :)

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
oyun firmalarıyla anlaşma gibi bişey yok şehir efsanesi

diğer soruna geleyim;

hileler için önemler tabikide alınıyor biz bu önlemleri kırıyoruz ardından hile kodlaması cıkıyor piyasaya engellerlermi engellerler ki engelliyorlarda ancak eac ve be gibi korumalar dahi tam müdahale edemiyor hilelere bunun için mesaili adam calıştırıyorlar fixlemek için pubg mobile android tabanlı bi oyun olduğu için anti güvenlik duvarından pek müdahale edemiyorlar fixliyorlar ancak 1-2 gün sonra yeniden hile yazılıyor :) bilgisayar ve androidle koruma kapasitesini fazla karıştırmamak lazım. bilgisayar için yapılmış bir oyun daha iyi korunuyor ancak ne kadar koruma koysanda açık herzaman oluyor free hileleri be ve eac için farkettiysen yapmıyoruz nedeni ise aynı gün yada ertesi gün fix yiyecektir. boşa emek harcamanın anlamı yok yani :)

+ olarak aciz değiller koruma için para vermek yerine hileli olsa dahi para kazanmak daha iyi yapımcılar için :)

Cevap için teşekkürler. :)

*Oyun firmalarıi ile anlaşma derken, bu paralı hileleri firmaların kendisi mi çıkartıyor demek istemiştim,tabi gayri resmi bir şekilde. Çünkü bu konuda çok söylenti oluyor da. Bir yandan mantıklı değil, firma böyle yaparak kendi ayaklarına sıkmış olurlar. Diğer yandan kapitalist sistem, fazla para göz çıkarmaz hesabı. :) Ekstradan hileden gelen bir para akışı çıkmış oluyor, tabi kontrolleri ellerinde tutarak. Bir önceki mesajından sanki böyle bir şey varmış gibi bir anlam çıkardım da, ondan sorayım dedim.

*Mobilede, koruma olarak zayıf oldukları için böyle hileler geliyor diyorsun anlaşılan. Sanırım Pubg mobile bu durumda paçayı kurtaramayacak gibi. :D Her zaman derim, hileye karşı değilim ama gerek oyunu gerekse oynanış zevkini baltalayan özelliklere karşıyım. (Aim, no recoil, one shoot one kill, hızlı koşma zıplama,duvar arkası vurma vs. Şuan Pubg mobile bildiğiniz, kimin hilesi daha iyiyse o kazansın modun da. Tabi eski zevki kalmadı artık, yerli yabancı bir çok hile var oyunda.Bu da dediğinize geliyor, koruma duvarları yeterli değil. Lite denedim, lakin temiz oynamama rağmen, piyasada hilesi bulunmamasına rağmen beni 100 yıllık banladılar Tr serverından. Üstelik öyle Vpndi, Taylant versiyonuydu falan hiç tecrübe etmeme rağmen. Adamlara durumu anlattım ama kabul etmediler. Tahminime göre bu mobile pubgde kullandığımız hile, pc'de olduğu için oyun onu görüp kendisinde kullanılacak diye beni ispiyonlamış :) Birindeki korumaya bak, diğerindeki korumaya bak. :)

Yabancı grubların parayla çıkardıkları hilelere bakıyorum da, öyle basit oyunlarda değil. Battfield 1-4-5 den tutta Division, Anthem, Ring of elsiyum, Apec Legand vs gibi oyunlara yönelik hileler var. Özellikle Battfield serisine inanamıyorum, nasıl böyle açık verebiliyorları. Buda bende karşılıklı anlaşma vardır diye bir izlenim uyandırıyor. Zamanında Battfield 4 bende 1 aylık hile almıştım. Aim hariç esp özellikleri vardı. Full göstere göstere oynamama rağmen ban atılmamıştı. En son Ring of Elsiyum oynarken hile arayışına girmiştim, bir tane yabancı kaynak buldum ama hile paralıydı,aylığı 20 dolar diyordu. :) Arkadaş biz o paraya orjinal oyun almıyoruz, kaldıki süreli hile alsak. Onu ararken sitenizle karşılaşmıştım ayrı konu.

*Şahsen, koruma üzerinde fazla durulmamasına, gerekli yatırımların yapılmamasına anlam vermiyorum.Oynadığım bir çok oyun hilelerin artması sebebiyle kapandı veya komik oyuncu sayılarına düştü. Pubg mobile bedava olmasa ve hilelere bu kadar kolay ulaşılamamasa oda aynı kaderi paylaşacaktır.Bu yüzden

• Like
Tepkiler: ioz
Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu hesabımı saymazsak 2017 den beri bu platformdayım şuana kadar virüs bulaşmadı,zaten virüstotal linki koyup açıklama yapıyorlar
Post automatically merged:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...