Onaylı Üye
tercih meselesi tabiki, wolf zamanı buralarda'idim rules of survivor falan şahsen uyugulama biraz daha mantıklı, çünkü yok google'yi aç sayfaya gir aktifleştirmeyi bekle bilemiyorum.Böyle olması bence daha iyi ama senin dediğin gibide faydaları olabilir
Şuanda da çok kolay cracklenebilir.Loader yerine uygulamayı dönülürse x64debug scyllahide ile kolayca cracklenip satılabilir, gereksiz bir istek bence. Textlerine kadar değiştirebiliyorsun x64debug ile hilenin
Denemeden bilemeyiz, ama en azından loader var. Uygulama olmasından iyidirŞuanda da çok kolay cracklenebilir.
aynı şekilde hileleri yapanların ellerine sağlıkBu hileler de emeği geçen herkese teşekkür ederim benim fikrimce her haliyle güzel bize bu şekilde sunuluyorsa bir bildikleri vardır diye düşünmekteyim
Loader hileyi diske indiriyor siteden butona bastığında. Sonra inject edip diskden siliyor ama ama bir debugger attachlayıp step by step ilerledikden sonra kolayca cracklenir.Denemeden bilemeyiz, ama en azından loader var. Uygulama olmasından iyidir
Evet güzel bir düşünce.Loader hileyi diske indiriyor siteden butona bastığında. Sonra inject edip diskden siliyor ama ama bir debugger attachlayıp step by step ilerledikden sonra kolayca cracklenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?