Memory hackers mobil uygulamasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
gereksiz demek kötülemek oluyorsa xd dostum seninle artık klavyeden konusmayacagim hem sesini duymus oluruz hemde derdini tasanı anlamis oluruz discord :leaff'#0639 eklemeni bekliyorum. sen bana hangi hakla bunları diyorsun ? ben sadece burada fikrimi belirttim ve bastada dedigim gibi gereksiz demek kotulemek oluyorsa bu senin sorunun artık daha fazla uzatma
Dalga geçer gibi insanların fikirlerine sadece yıkma amacı ile eleştiri yapmamalısın diyordum, fakat çok biliyor gibi "şunu yaparsanız zorlanmazsınız" diye uzatanda sensin. İnsanların daha rahat kullanabileceği bir portalın yapılmasına bu kadar karşı çıkmanın nedenini sadece haksız olmayı yedirememek olarak görüyorum. Cevap vermemende tatlı olmuş. Verdiğin cevaplarda kendinle çelişiyorsun :D Neyse discorduna gelmeme gerek olduğunu hiç sanmıyorum ki senin gibi birine vakit harcamak asıl gereksiz aktivitedir. Boşa dememişler Cahile laf anlatana kadar 40 deveye hendek atlatırsın diye. Sana hayatında başarılar diliyorum :D İyi forumlar.

adc
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dalga geçer gibi insanların fikirlerine sadece yıkma amacı ile eleştiri yapmamalısın diyordum, fakat çok biliyor gibi "şunu yaparsanız zorlanmazsınız" diye uzatanda sensin. İnsanların daha rahat kullanabileceği bir portalın yapılmasına bu kadar karşı çıkmanın nedenini sadece haksız olmayı yedirememek olarak görüyorum. Cevap vermemende tatlı olmuş. Verdiğin cevaplarda kendinle çelişiyorsun :D Neyse discorduna gelmeme gerek olduğunu hiç sanmıyorum ki senin gibi birine vakit harcamak asıl gereksiz aktivitedir. Boşa dememişler Cahile laf anlatana kadar 40 deveye hendek atlatırsın diye. Sana hayatında başarılar diliyorum :D İyi forumlar.
halan daha dalga geçer gibi diyorsun dostum sen problemli falanmısın seni kim yolladı buraya ? senden başka hiç kimse sorgulamadı bunu artık daha fazla boş yapmayı bırak çocuğum demiyorsun bana burda cahil diyorsun madem yaşın küçük büyüklerinle dogru konus o zaman (daha fazlada etiketleme)

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Telefonda internet tarayıcısında zaten siteye sorunsuz giriş yapılabiliyor, uygulama uğraş gerektirir, ne kadar kullanılacağı bilinemez, uğraşmaya değer mi bilmiyorum...

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
halan daha dalga geçer gibi diyorsun dostum sen problemli falanmısın seni kim yolladı buraya ? senden başka hiç kimse sorgulamadı bunu artık daha fazla boş yapmayı bırak çocuğum demiyorsun bana burda cahil diyorsun madem yaşın küçük büyüklerinle dogru konus o zaman (daha fazlada etiketleme)
Teknik olarak eğer profiline yazdığın sayı doğru ise senden büyüğüm. Daha Türkçeyi doğru konuşamayan biri olarak kendini bu denli rezil eden biriyle muhattap olmak istemiyorum ki yaşımın küçük olduğu kanısına nerden vardığınıda algılayamadım. Neyse dediğim gibi sana iyi forumlar.

Son düzenleme:
hacking center
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bencede iyi fikir bunu hiç düşünmemiştim

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Mobil tarayıcılar günümüzde çok gelişti, ayrı uygulamaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kesinlikle browser kanser eder adamı mobil uygulama efsane olur

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
mobilde hile inject edebildiğin bir hile çıkarsalar çok mantıklı olur ama mobile oyun hilesi olmadığı için gereksiz bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Uygulaması olsa çok daha fazla kullanılacağını düşünüyorum, umarım olur

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Gelmesi güzel olabilirdi,işte olupta arada siteye filan girenler olur tabiki onlar için bana göre güzel olurdu :)

Her şey Neşesine
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
valla bazı arkadaşların yazısını okudumda mobil uygulama olup mobil hileieri inject felan demişde arkaşlar herşey hileden ibaretmi bu sitede sizin için yararlı konular veya sorular sormuyormusunuz hiç mobil uygulamada olsa uğraşmadan gireriz takılırız daha iyi olur tabi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
I will provide more stable access of the website from mobile and yeah also allow as to be more active to this community as we will access it from mobile

Üye
5 HİZMET YILI
umarım yöneticiler bu konunun bizim için çok daha kolay olacağını görür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...