Arkadaşlar 5 uyarım var, 9 uyarı olunca ne oluyor, profilimde 5/9 yazıyor, konuyu umarım doğru yere açmışımdır en uygun yeri bulmaya çalıştım. Teşekkür ederim cevaplarınız için.
dostum zaten uyarılar bölümünde uyarının kaç puan olduğu ve ne zaman süre aşımına gireceği belirtilmiş buna göre bu 5 puanlık uyarı puanın 1 şubat tarihinde sonra erecek
uyarı puanın yine eski haline döner
polisten ehliyet puanı cezası yemek gibi düşünebilirsin bu sistemi
o yüzden forum içerisindeki kırmızı ışıklara dikkat ediyoruz
Eğer Uyarı puanını tam şekilde doldurursan dostum forum kuralları gereği forum hesabına ban işlemi uygulanır 1-2-3 yada 1 hafta 1 ay şeklinde kural uygulanır
Eğer Uyarı puanını tam şekilde doldurursan dostum forum kuralları gereği forum hesabına ban işlemi uygulanır 1-2-3 yada 1 hafta 1 ay şeklinde kural uygulanır
dostum zaten uyarılar bölümünde uyarının kaç puan olduğu ve ne zaman süre aşımına gireceği belirtilmiş buna göre bu 5 puanlık uyarı puanın 1 şubat tarihinde sonra erecek
uyarı puanın yine eski haline döner
polisten ehliyet puanı cezası yemek gibi düşünebilirsin bu sistemi
o yüzden forum içerisindeki kırmızı ışıklara dikkat ediyoruz
Uyarı puanlarınızın toplamı belirli bir sayıyı geçtiğinde sistem otomatikman sizi siteden yasaklar ve uyarı puanlarınızdan birisinin süresi otomatikman sona erene kadar banlı kalırsınız. https://memoryhackers.org/konular/ceza-sistemi.11669/