10 Ocak 2020 #1 aposano A Üye Katılım 27 Nis 2019 Mesajlar 41 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 29 7 HİZMET YILI merhaba arkadaslar memory hackını 7 8 aydır kullanıyorum ve hıcbır sekılde ban yemedım suan terretut edıyorum ban rıskı varmı acaba esas hesabımla gırıcem cunkı aıam hack felan acmıycam sadece görme acık olucak göruslerınızı yazarmısınız
merhaba arkadaslar memory hackını 7 8 aydır kullanıyorum ve hıcbır sekılde ban yemedım suan terretut edıyorum ban rıskı varmı acaba esas hesabımla gırıcem cunkı aıam hack felan acmıycam sadece görme acık olucak göruslerınızı yazarmısınız
10 Ocak 2020 #2 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI Belli etmeden ve sakin oynarsan ban yeme ihtimalin %1 kadar düşük
10 Ocak 2020 #3 omertrans156 omertrans505 Efsane Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 3,221 Çözümler 63 Tepki puanı 361 Ödüller 13 Sosyal 9 HİZMET YILI By ŞaHaNe' Alıntı: Belli etmeden ve sakin oynarsan ban yeme ihtimalin %1 kadar düşük Genişletmek için tıklayın ... doğru, orjinal dışı yeni hesabı açıp full özellikleri açıp kill taraması 10 yıl ban attıktan sonra orjinal hesabı geçiş belli etmeden oynarsa ciddi ban atıyor IP, diğer kayıtlı
By ŞaHaNe' Alıntı: Belli etmeden ve sakin oynarsan ban yeme ihtimalin %1 kadar düşük Genişletmek için tıklayın ... doğru, orjinal dışı yeni hesabı açıp full özellikleri açıp kill taraması 10 yıl ban attıktan sonra orjinal hesabı geçiş belli etmeden oynarsa ciddi ban atıyor IP, diğer kayıtlı