Çözüldü Memory hackers'a Giremiyorum (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kesinlikle başka bir sitenin hilesini kullanmadım öncelikle onu belirteyim. Daha sabah güzelce girip geziyor, UI'dan WindSharp load yapabiliyordum. Şu an ise ne pc üzerinden ne de telefon üzerinden siteye giremiyorum. Şimdilik VPN kullanarak giriş yaptım fakat UI'dan hile load yapmıyor. Diğer tarayıcıları da denedim yine aynı sonuç site açılmıyor. Sorun ne olabilir ne yapmam gerek?

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şu aralar siteden kaynaklı bir sorunsiteye girmesi uzun sürebilir internet hızında buna etkili
https://memoryhackers.org/konular/m...lgilendirmesi-hosts-file-announcement.197942/
linkinden host temizlemeyede bakıp hostunu temizleyebilirsin vpn india seşili olduğu zaman bendede girmekte sorun yaşanıyor arkaplan vpn kapalı olsun .İyi Forumlar
telefonda wifi bağlıyken giremiyorum siteye ama mobil veriden girebiliyorum bilgisayarda ise vpn olmadan siteye giremiyorum. Acaba benim IP ile ilgili bir sorun mu var az önce bunun için modeme reset attım fakat sonuç hala aynı :/
ayrıca hileyi load etmeye çalıştığımda /load pi fail diye bir hata alıyorum şu anda

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
C:\Windows\System32\drivers\etc
Bu dizine gidip ekran fotosu yolasana
1613843992833.png

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Siteye saldırıyor çekemeyen çirkef insanlar düzeltecekler az sabır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...