Kardeşim Sitede Bıraz Zaman geçirmeni oneririm Evet Hilede Paylasılıyor lakın burayı aıle gibi gorenler var hıle ıcın acılmıs bır sıte olacagını sanmıyorum bır hıle yazılımı yapmayı bılen hacer bunu kednı cıkarları dogrultusunda kullanmayıp uyellık sıstemıne dokmus yanı bundan bıseyler cıkarman lazım aıle arakad yardım ortamı topluyor daha oncesınde HACKER ların Ne yapacaklarını Ve bunları Nerelerde Paylaştıklarına Bakarsan Memmory Gibi FORUM larda bırbırlerıyle bulusup akıl alısverişinde olan hacerlerla karsılasabılırsınhile paylaşım sitesi kardeş
aynne öyle burası bambaşka bşryerkaliteli site knk hileler var ortam güzel herkes sıcak kanlı ^^
aynen öyle kankair yana tr de kaliteli siteler varmış dedirten sitelerden herkes sıcak kanlı sorulara cevap alıyorsun seninle ilgilenen insanlar var bir problemine yardımcı olmak için can atan insanlar var kısacası gerçek arkadaş
aliteli site knk hileler var ortam güzel herkes sıcak kanlı ^^
aynenyani aradığın her şey var gibi neredeyse. hile arıyorsan hile sohbet arıyorsan sohbet sıkıntın varsa da çözüm bulabiliyorsun.
Semih biz burda "aynen aynen" şeklinde spam mesaj yazmıyoruz haberin olsun dostum.aynne öyle burası bambaşka bşryer
aynen öyle kanka
aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?