Üye
evet memory loaderın değiştirip gizlidiği ve bence izin ayarlarıyla oynadığı host dosyasını varsayılan ayarlarına döndürmek istiyiyorum bu site gibi olan başka sitelere giriş yapamıyorum.Bilgisayarına ya da ağına zararı dokunabilecek site ve programları otomatik olarak engelliyor MemoryHackers tarafınca verilen Host Dosyası. Tam olarak sorun ne daha açık söyleyebilir misin cümlelerin biraz karışlık olmuş? Bu host dosyasını mı kaldırmak istiyorsun?
açıkcası burda zulu hilesi yok xxx sitesinde var ordaki hileyi kullanıyorum pcmde hem ssd hem hdd var ssd ana kullandıgım hdd ise 2. yerim yani hddyede win 10 kurdum herşey gelsede başına bişey olmaz ayrıca ssdnin veri aktarım kablolarını söktüm hiçbirşekilde bağlantı olmasın diye.Daha önce bu girmek istediğin site veya sitelerden indirdiğin herhangi bir dosyayı çalıştırarak erişime açabilirsin. Otomatik HostService iptal olacaktır. Bu sayede girmek istediğin o "DİĞER" sitelere erişimin açılır lakin MemoryHackers'a giriş iznin tekrar engellenir ve giriş yapamazsın. Yani normalde zararı dokunmayacak olan buradaki yazılımları kullanmak yerine neden diğer "Trojan" ve "Zararlı Malware" dosyaları olan sitelere erişmek istiyorsun?
Nasıl dilersen öyle olsun, iyi forumlar iyi günler dilerim. "Yüklediğiniz dosyalara dikkat etmenizi öneririm; çoğu rar dosyasının içerisinde ücretsiz verilmesinden dolayı trojan mevcut."açıkcası burda zulu hilesi yok xxx sitesinde var ordaki hileyi kullanıyorum pcmde hem ssd hem hdd var ssd ana kullandıgım hdd ise 2. yerim yani hddyede win 10 kurdum herşey gelsede başına bişey olmaz ayrıca ssdnin veri aktarım kablolarını söktüm hiçbirşekilde bağlantı olmasın diye.
teşekkürlerNasıl dilersen öyle olsun, iyi forumlar iyi günler dilerim. "Yüklediğiniz dosyalara dikkat etmenizi öneririm; çoğu rar dosyasının içerisinde ücretsiz verilmesinden dolayı trojan mevcut."
Çok mantıklı birşey yapmışsın bende ssd var malesef ki hwid ban'lı ve o yüzden hwid açıp girmek zorundayımaçıkcası burda zulu hilesi yok xxx sitesinde var ordaki hileyi kullanıyorum pcmde hem ssd hem hdd var ssd ana kullandıgım hdd ise 2. yerim yani hddyede win 10 kurdum herşey gelsede başına bişey olmaz ayrıca ssdnin veri aktarım kablolarını söktüm hiçbirşekilde bağlantı olmasın diye.
mantıklı hocam tesekkurleraçıkcası burda zulu hilesi yok xxx sitesinde var ordaki hileyi kullanıyorum pcmde hem ssd hem hdd var ssd ana kullandıgım hdd ise 2. yerim yani hddyede win 10 kurdum herşey gelsede başına bişey olmaz ayrıca ssdnin veri aktarım kablolarını söktüm hiçbirşekilde bağlantı olmasın diye.
Bu arada bilgin olsun SSD ya da HDD kullanman bir şeyi değiştirmez. Data verileri Anakart üzerinden dağıtılır ve herhangi bir zararlı yazılım ya da yasaklama Anakart üzerinden işleme alınır. Farklı bir Disk kullanman buna çözüm değilaçıkcası burda zulu hilesi yok xxx sitesinde var ordaki hileyi kullanıyorum pcmde hem ssd hem hdd var ssd ana kullandıgım hdd ise 2. yerim yani hddyede win 10 kurdum herşey gelsede başına bişey olmaz ayrıca ssdnin veri aktarım kablolarını söktüm hiçbirşekilde bağlantı olmasın diye.
Denetim Masası dönüyordu ne demek tam anlayamadım?Malûm sitelerin virüslü loaderlerini gerçekten tavsiye etmiyorum denetim masası felan dönüyordu kaspersky ile çözdüm virusleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?