Üye
Sayın adminlerimiz yapmış olduğunuz loader gayet başarılı ve güzel. Hangi dil ile kodlandı hangi araçlar kullanıldı vesayre bilgi verme şansınız varsa çok sevinirim. Bir çoğumuzun önünü açmış ve aydınlatmış olursunuz teşekkür ederim.
Türkçe dili ile kodladıkSayın adminlerimiz yapmış olduğunuz loader gayet başarılı ve güzel. Hangi dil ile kodlandı hangi araçlar kullanıldı vesayre bilgi verme şansınız varsa çok sevinirim. Bir çoğumuzun önünü açmış ve aydınlatmış olursunuz teşekkür ederim.
Sayın adminlerimiz yapmış olduğunuz loader gayet başarılı ve güzel. Hangi dil ile kodlandı hangi araçlar kullanıldı vesayre bilgi verme şansınız varsa çok sevinirim. Bir çoğumuzun önünü açmış ve aydınlatmış olursunuz teşekkür ederim.
Hocam kusura bakmada bişey diyeceğim insanları aşşağılamak küçümsemekden zevk mi alıyosun ? Kendini öve öve bitiremiyosun ama senden de iyileri vardır bunu bilmeni isterim aynısı sana yapılsa hiç iyi olmaz değil mi ? kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. bu yorumu yapma sebebim genelde hep aynı tavırı takınıyorsun ve hesabı yeni açtım diye düşünme siteyi bayadır biliyorum.Türkçe dili ile kodladık
Bende BiliyorumHocam kusura bakmada bişey diyeceğim insanları aşşağılamak küçümsemekden zevk mi alıyosun ? Kendini öve öve bitiremiyosun ama senden de iyileri vardır bunu bilmeni isterim aynısı sana yapılsa hiç iyi olmaz değil mi ? kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. bu yorumu yapma sebebim genelde hep aynı tavırı takınıyorsun ve hesabı yeni açtım diye düşünme siteyi bayadır biliyorum.
Bilgi İçin teşşekkürlerC#,C+++
QT Library nedir anlatırmısnıızC++ ile kodlandı Tasarım QT Library sayesinde yapıldı.
QT Library nedir anlatırmısnıız
Cevap için çok teşekkür ediyorum QT library çok araştıyorum fakat tasarım yapımına dair düzgün bir video yada source kod yok atma şansınız varmı video ?C++ ile kodlandı Tasarım QT Library sayesinde yapıldı.
+1Hocam kusura bakmada bişey diyeceğim insanları aşşağılamak küçümsemekden zevk mi alıyosun ? Kendini öve öve bitiremiyosun ama senden de iyileri vardır bunu bilmeni isterim aynısı sana yapılsa hiç iyi olmaz değil mi ? kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. bu yorumu yapma sebebim genelde hep aynı tavırı takınıyorsun ve hesabı yeni açtım diye düşünme siteyi bayadır biliyorum.
Hocam kusura bakmada bişey diyeceğim insanları aşşağılamak küçümsemekden zevk mi alıyosun ? Kendini öve öve bitiremiyosun ama senden de iyileri vardır bunu bilmeni isterim aynısı sana yapılsa hiç iyi olmaz değil mi ? kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. bu yorumu yapma sebebim genelde hep aynı tavırı takınıyorsun ve hesabı yeni açtım diye düşünme siteyi bayadır biliyorum.
+1Hocam kusura bakmada bişey diyeceğim insanları aşşağılamak küçümsemekden zevk mi alıyosun ? Kendini öve öve bitiremiyosun ama senden de iyileri vardır bunu bilmeni isterim aynısı sana yapılsa hiç iyi olmaz değil mi ? kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. bu yorumu yapma sebebim genelde hep aynı tavırı takınıyorsun ve hesabı yeni açtım diye düşünme siteyi bayadır biliyorum.
Ama XAML Gibi birşey çıktı şimdi c# daha mantıklı tasarım konusunda QT Çok buglu çok aptal hatası olan bir library kullandıgında küfüre başlatan birşey.