Çözüldü Memory UI de hata alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar , öncelikle şunu belirteyim Windows 7 kullanıyorum.

Sorun şu , UI'yi açtığımda sıkıntı yok oyunda açık herşey doğru fakat siteden yükle tuşuna bastığım anda UI durduruldu hatası verip kapanıyo kısacası çalıştıramıyorum.
Çözümü varmı , varsa yazarmısınız.

Çözüm
Aşağıdaki bağlantılarda bulunan gerekli paketleri indirin ve bilgisayarınıza kurun.

• DirectX:
  • Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
  • Visual Paketleri:
    (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Ayrıca forumdaki hileler Windows 11 22H2 sürümünde, Windows 7, 8 ve 8.1 sürümlerde çalışmayabilir. Windows 10 sürümlerini veya Windows 11 22H2'den daha düşük sürümleri kullanın. Güncel yeni hileler için buraya tıklayın.
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
windows sürümünü win 10 yapın ve güncelleyin sorun bundan kaynaklanıyor olabilir

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aşağıdaki bağlantılarda bulunan gerekli paketleri indirin ve bilgisayarınıza kurun.

• DirectX:
  • Visual Paketleri:
    (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Ayrıca forumdaki hileler Windows 11 22H2 sürümünde, Windows 7, 8 ve 8.1 sürümlerde çalışmayabilir. Windows 10 sürümlerini veya Windows 11 22H2'den daha düşük sürümleri kullanın. Güncel yeni hileler için buraya tıklayın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...