Çözüldü memory ui indirdim güvenlik duvar kapalı sürekli checking new version diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
nasıl çözcem silip tekrar yükledim ve yönetici olarak çalıştırdım güvenlik duvarı kapalı...

Çözüm
Herhangi bir virüs kuruma yazılımın varsa onuda devre dışı bırakabilirsin (avast ya da sistemin kendi virüs kuruması win 10 kullanıyorsan)
Valorant , Faceit vs kendi anticheat yazılımları olan oyunlarıda silmen gerekiyor
nasıl yani
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Herhangi bir virüs kuruma yazılımın varsa onuda devre dışı bırakabilirsin (avast ya da sistemin kendi virüs kuruması win 10 kullanıyorsan)
Valorant , Faceit vs kendi anticheat yazılımları olan oyunlarıda silmen gerekiyor

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
reis bi baksana csgo şu kişinin kütüphganesinden diyerek ana hesabımı gösterdi başta girmedim ama oyna dedim o yazı gitti şimdi hileli oynarsam ana hesap ban yermi userdata prefetch %temp% temp felaen sildim ip değiştim.

nasıl yani
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
reis bi baksana csgo şu kişinin kütüphganesinden diyerek ana hesabımı gösterdi başta girmedim ama oyna dedim o yazı gitti şimdi hileli oynarsam ana hesap ban yermi userdata prefetch %temp% temp felaen sildim ip değiştim.
Oyun paylaşımı yapmışsın aile hesabı tarzı bir şey.
Benim düşüncem ana hesabında ban yer çünkü yardım ve yataklığa girdiği için valve böyle durumlarda affetmiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyun paylaşımı yapmışsın aile hesabı tarzı bir şey.
Benim düşüncem ana hesabında ban yer çünkü yardım ve yataklığa girdiği için valve böyle durumlarda affetmiyor.
ama hesap paylaşımı yapamdım birde ana hesabımda devre dışı sanırsam csgo pcde oldugu ıcın anlık öyle zannetdi çünkü bastıgım an kayboldu kütüphane felan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...