Flasha atıp ui yi çalıştırıp oyunda enjekte edildikten sonra flashı cıkar hiç bi kalıntı kalmaz hocam o yüzden.Flashtan kullanmanın mantığı nedir?
Post automatically merged:
ayrıca konu dışı benim rozetlerimi siz görebiliyor musunuz ?
Oyundayken arka planda açıp hileye girmeye çalışırsan yersin onun dışında usb den kullanıyorum ben tavsiye ederim flasha at ui yiMemory UI İndirip BF1 De hile açtım diyelim valorant veya pubg den ban yeme olasılığım % kaç ?
Uygulamanın kendisi açık olmasa pc de yüklü olsa mesela Valorant-CSGO-PUBGden ban yiyebiliyor muyuz?
Flashtan kullanmanın mantığı nedir?Oyundayken arka planda açıp hileye girmeye çalışırsan yersin onun dışında usb den kullanıyorum ben tavsiye ederim flasha at ui yi
ayrıca konu dışı benim rozetlerimi siz görebiliyor musunuz ?Oyundayken arka planda açıp hileye girmeye çalışırsan yersin onun dışında usb den kullanıyorum ben tavsiye ederim flasha at ui yi
Flasha atıp ui yi çalıştırıp oyunda enjekte edildikten sonra flashı cıkar hiç bi kalıntı kalmaz hocam o yüzden.Flashtan kullanmanın mantığı nedir?
Post automatically merged:
ayrıca konu dışı benim rozetlerimi siz görebiliyor musunuz ?
teşekkürler hocam bende öyle yapacağım muhtemelen lakin oyuna enjekte edilkten sonra flashı çıkarırsam hile kapanmaz mı ?Flasha atıp ui yi çalıştırıp oyunda enjekte edildikten sonra flashı cıkar hiç bi kalıntı kalmaz hocam o yüzden.
Rozetin görünmüyor varsa.
Valorant hilesi kullanacaksa vanguard olmadan nası girecekvalorant yüklü ise vanguard sistemi hem hilenin çalışmasına izin vermiyor hem de farklı oyunda hile açsan bile valorant'Tan ban atıyor valoratn yüklüyse vanguarddan çıkış yap
Valorant harici tüm hileleri kullanacağım da işte V aloranttan ban yemek istemiyorum ondan korkuyorumValorant hilesi kullanacaksa vanguard olmadan nası girecek
O zaman vanguard kaldırman mantıklı hocam secure boot'u da kapat biostanValorant harici tüm hileleri kullanacağım da işte V aloranttan ban yemek istemiyorum ondan korkuyorum
bf1'de hile açtığımı varsayarsak diyor yoksa tabiki valorant hilesinde olmaz buValorant hilesi kullanacaksa vanguard olmadan nası girecek
Haklıymışsınbf1'de hile açtığımı varsayarsak diyor yoksa tabiki valorant hilesinde olmaz bu
bir şey sormak istiyorum bu vanguard sağ tarafta alt sekme de saatin oldu imleç tarafında gözükmüyor ama vgc açık yine de açık oluyor dimi tam olarak nereden kapatılıyor ve kapatıldığı zaman bağlantı hatası veriyor sanırım girmiyor oyunavalorant yüklü ise vanguard sistemi hem hilenin çalışmasına izin vermiyor hem de farklı oyunda hile açsan bile valorant'Tan ban atıyor valoratn yüklüyse vanguarddan çıkış yap
hile arkaplanda açık kalırsa ban yeme olasılığın var (r6da bizzat yedim)Memory UI İndirip BF1 De hile açtım diyelim valorant veya pubg den ban yeme olasılığım % kaç ?
Uygulamanın kendisi açık olmasa pc de yüklü olsa mesela Valorant-CSGO-PUBGden ban yiyebiliyor muyuz?
öyle yapacağım sağ altta ki tikten Exit vanguard demek yeterli dimi ?vanguard'ı kapat ve hileni öyle aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?