Seçkin Üye
hocam onlarad da ban riski var yiyen birisi olarak söylüyorumHer hilede ban riski var diye bir şey yok hocam bazı ücretli hilelerde ban riski %0
hocam onlarad da ban riski var yiyen birisi olarak söylüyorumHer hilede ban riski var diye bir şey yok hocam bazı ücretli hilelerde ban riski %0
5-10 liralık hileden ne beklersin kihocam onlarad da ban riski var yiyen birisi olarak söylüyorum![]()
15 dolara almıştım5-10 liralık hileden ne beklersin ki
Hile ismi nedir? Kaç yıldır piyasadayım bu kadar pahalı bir legit hile görmedim :.) Neverloseyi 20 dolara veriyorlar.15 dolara almıştımneyse daha fazla detay vermeye gerek yok sanırsam
vac ban başka ow ban başka reisHocam Vac ban atmayan hile diye bir şey yok kendin hile yazsan bile yiyorsun belli ettiğin takdirde sana tavsiyem eğlenmelik kullan rank kasma işine girersen üzülürsün.
eer cok belii etmesen legit oynarsan yemesin biladerArkadaşlar. sitedeki hileler vac ban riski varmıdır legit oynarım owerwatch yemem onda sorun yok ama vac yemek sıkıntı yardım edermisiniz? vac riski varmıdır
bütün hilelerde vac yiyebilirsin dostum,hele ücretsiz hilelerde oran çok daha fazlaArkadaşlar. sitedeki hileler vac ban riski varmıdır legit oynarım owerwatch yemem onda sorun yok ama vac yemek sıkıntı yardım edermisiniz? vac riski varmıdır
sürekli o pcden mi hesaplar ban yerLegit felan fark etmiyor dostum yersin