Teşekkür ederim, sarı olan logo mack-upöncelikle ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş ama ben en çok sarılı olanı beğendim
Teşekkür ederim, sarı olan mack-upEline sağlık hocam. Sarı olan çok güzel olmuş. Emeğe saygı
Teşekkür edeirmGüzel bir çalışma olmuş.
Uzun sürmedi ama emek verdimUzun süredir mi yaptın?
Thank you.NIce Logo
emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuşUzun sürmedi ama emek verdim
Teşekkür ederim abireis çok güzel olmuş eline sağlık sarılı olan güzel
Teşekkür ederimArkadaşlara katılıyorum en iyisi sarı olan olmuş
Teşekkür ederim yorumlarınız kıymetliGüzel bir çalışma olmuş.
Teşekkürler kıymetli yorumlarınız içinşu sağ üstte arkası siyah olanı baya beğendim eline sağlık
Teşekkürlerimi sunuyorumEline sağlık güzzel olmuş dostum
Teşekkür ederim sarı tasarımdan oraya yapmayı düşünüyorumMükemmeldi, 2 milyon üyeyi hatırla. elleriniz mübarek olacak.
EvetBu sevdiğimiz iyi bir iş
reis ellerine sağlık ve daha da geliştirmek istiyosan bu logoları bence sarı ve siyahtan şaşma resmen aşık oldum logoyaTeşekkür ederim abi
Post automatically merged:
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim yorumlarınız kıymetli
Teşekkürler kıymetli yorumlarınız için
Teşekkürlerimi sunuyorum
Teşekkür ederim sarı tasarımdan oraya yapmayı düşünüyorum
Evet
Çok teşekkür ederim kardeşimreis ellerine sağlık ve daha da geliştirmek istiyosan bu logoları bence sarı ve siyahtan şaşma resmen aşık oldum logoya
Bende sarı olanı çok beğendim sana banada yapma şansın varmıydı acaba kardeşim?Merhabalar, ben Yahya sizlere bu kategoride baya ismimi duyacağınızı söylemiştim yeni bir logo çalışması yaptım ilk yaptığım acemice olduğuna katılıyorum yoğun iş düzenim olduğundan zaman ayıramamıştım fakat 3 günlük iznimi iyi değerlendirip bir sunum hazırladım ve siz değerli Memoryhackers ailesine sunmaktan gurur duyarım Yeni Logo Tasarımım Ektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 40595
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?