JibiJi
Uzman Üye
bulamadım bildrimlerde öyle bir şey yok bende şuanyukardan resmine tıkla kişisel detaylara tıkla solda bildirimler olması lazım orda bulursun 3 yıllık kartları onların hemen yanında megafon işareti far ona tıkla otomatik gözüküyor isminide kişisel detaylardan değiştirebilirsin
ve kişisel detaylar bölümündede kullanıcı adı eğiştirme yok acaba üye özelliklere göre mi geliyo onlaryukardan resmine tıkla kişisel detaylara tıkla solda bildirimler olması lazım orda bulursun 3 yıllık kartları onların hemen yanında megafon işareti far ona tıkla otomatik gözüküyor isminide kişisel detaylardan değiştirebilirsin
bilmiyorumki bende gözüküyor ama yıl kartlarını normal üyeyken açmıştımbulamadım bildrimlerde öyle bir şey yok bende şuan
Post automatically merged:
ve kişisel detaylar bölümündede kullanıcı adı eğiştirme yok acaba üye özelliklere göre mi geliyo onlar
2.sayfa yok maalesef ve 1.sayfadada max bu perşembeye kadar olan bildirimleri gösteriyorbildirimlerde ödül olarak olması lazım sayfa olabilir 2.sayfa falan varsa bak
kişisel detaylar bölümünde öyle bir sekme yok bende.Kişisel detaylardan ödüllerden yapabilirsin dostum
Onaylı yada seckin uye olman gerek dostum forum kurallarını okukişisel detaylar bölümünde öyle bir sekme yok bende.
hallettim teşekkürler kişisel tercihler değilde direk profilim sekmesindeymiş ama 3 dülüm var sadece 2 sini yayınlayabiliyorum oda üye olayından dolayı heraldeKişisel detaylardan ödüllerden yapabilirsin dostum
pp koymak içinde var mı bu kural peki?Onaylı yada seckin uye olman gerek dostum forum kurallarını oku
Dostum aynı baktığın bölümde avatar var dostum fakat onaylı üye gerekli avatar için diye biliyorumhallettim teşekkürler kişisel tercihler değilde direk profilim sekmesindeymiş ama 3 dülüm var sadece 2 sini yayınlayabiliyorum oda üye olayından dolayı heralde
pp koymak içinde var mı bu kural peki?
ayn şimdi üye ruplarını okudum öyleymiş yardım için çok saolDostum aynı baktığın bölümde avatar var dostum fakat onaylı üye gerekli avatar için diye biliyorum
sanada aynı şekilde çok teşekkürler kankam çok yardımcı oldun <3yukardan resmine tıkla kişisel detaylara tıkla solda bildirimler olması lazım orda bulursun 3 yıllık kartları onların hemen yanında megafon işareti far ona tıkla otomatik gözüküyor isminide kişisel detaylardan değiştirebilirsin
Sen sağol dostum ❤❤ayn şimdi üye ruplarını okudum öyleymiş yardım için çok saol
sanada aynı şekilde çok teşekkürler kankam çok yardımcı oldun <3
sorun çözüldü ama yardımın için yinede saol <3Profilden kişisel detaylar ödüller kısmından bulabilirsin
Kullanıcı adı mı değiştirmenin hangi üye gurubuna girdiğini bilmiyorum ben şuna seçkin üyeyim bende değiştiremiyorumsaolasın teşekkürler kullanıcı adı içinde onaylı değil mi?
hmm tamamdır yardım için teşekkürlerKullanıcı adı mı değiştirmenin hangi üye gurubuna girdiğini bilmiyorum ben şuna seçkin üyeyim bende değiştiremiyorum
birde rahatsız etmiyosam bişi sorucam bu her mesajının altında bi gif dönüyor onu nerden koyucam ve bu gifleri nerden bulabilriimhmm tamamdır yardım için teşekkürler
İmza kısmına gel oradan resim ekle de gıf in linkini gir Google da bulabilirsin gifhmm tamamdır yardım için teşekkürler
birde rahatsız etmiyosam bişi sorucam bu her mesajının altında bi gif dönüyor onu nerden koyucam ve bu gifleri nerden bulabilriim
çok teşekkür ederim yardımların için çok saol hakkını helal etİmza kısmına gel oradan resim ekle de gıf in linkini gir Google da bulabilirsin gif
problem solved anyway thanks for your answeri thing you have to reach 300 messages
sorun çözüldü yardımın için saol yinede <3kişisel detaylardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?