Onaylı Üye
Online bir oyun oynuyorum, fakat hile kullanırken dalgınlığıma gelerek bir kaç defa güvenlik duvarını bypass etmeden, hile açtım.Hocam valoranttan hwid ban mı yediniz yoksa mac id gibi falan id mi değiştirmek istiyorsunuz anlayamadım
Hocam manuel hwid ban kaldırma yöntemi var valorantta isterseniz bir deneyin sitede o oyuna özel yoktur ama hack center'da global hack tools diye bir yer var onu da deneyebilirsinOnline bir oyun oynuyorum, fakat hile kullanırken dalgınlığıma gelerek bir kaç defa güvenlik duvarını bypass etmeden, hile açtım.
1-2 ban uyarısından sonra artık oyuna giremiyorum. Yeni hesap açsamda girilmiyor. Ve birisine sordum ki hilesini kullandığım site. HWID ban dedi
Ekli dosyayı görüntüle 86690
Valorant değil, xigncode güvenlik duvarını kullann oyun, adını desemde bilmezsiniz. Steam üzerinden erişim yapamıyorum artık oyunaHocam manuel hwid ban kaldırma yöntemi var valorantta isterseniz bir deneyin sitede o oyuna özel yoktur ama hack center'da global hack tools diye bir yer var onu da deneyebilirsin
valorantta çalışan hwid ban kaldırma yöntemini söyleyeyim belki o oyunda da işe yarar:
temiz kurulumlu format+ amidewin / asus ise anakart afuwin+ bios up/down/ raid bu kadar
şuna da bir göz atın belki oynadığınız oyunda işe yarar https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-icin-pc-info-changer-spoofer.260635/Merhabalar herkese,
HWID ban kaldırma varmış ama memoryhackers'in sitesi içinde bulamadım. Memoryhackers'in HWID ban kandırıcısı veya HWİD değiştiricisini nereden bulabilirim, bir link bırakabilecek var mı?
Diğer başka sitelere ve linklere güvenemiyorum. Memoryhackers HWID değiştirici link lazım özetle.
İyi akşamlar şimdiden
Hocam manuel hwid ban kaldırma yöntemi var valorantta isterseniz bir deneyin sitede o oyuna özel yoktur ama hack center'da global hack tools diye bir yer var onu da deneyebilirsin
valorantta çalışan hwid ban kaldırma yöntemini söyleyeyim belki o oyunda da işe yarar:
temiz kurulumlu format+ amidewin / asus ise anakart afuwin+ bios up/down/ raid bu kadar
Hocam spoofer'ın desteklediği windows sürümlerine baktınız mı konusuna gidip windows 7 mi bu sizin versiyon veya 8 herhalde desteklemez bu sürümleriEkli dosyayı görüntüle 86692
Bu hatayı alıyorum, nedenini biliyor musn ?
Veya nedenini bilen var mı dostlar?
Hocam spoofer'ın desteklediği windows sürümlerine baktınız mı konusuna gidip windows 7 mi bu sizin versiyon veya 8 herhalde desteklemez bu sürümleri
Hocam windows sürümünüz nedirAslında sıkıntı tek spoofer için değil, pubg mobile için de bu hatayı veriyor. Genel bir karşılaştığım sıkıntı açıkcası
Win 8.1Hocam windows sürümünüz nedir
Hocam bu sürümleri desteklemiyor dediğim gibi o yüzden Windows 10'a geçmeniz sorunsuz her hileyle oynayabilirsiniz 1909 sürümünü de tavsiye ederim ben de bu sürümü kullanıyorumWin 8.1
teşekkür ederim link için. Deneyeceğim.şuna da bir göz atın belki oynadığınız oyunda işe yarar https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-icin-pc-info-changer-spoofer.260635/
Valorant için arıyorsan yok.Merhabalar herkese,
HWID ban kaldırma varmış ama memoryhackers'in sitesi içinde bulamadım. Memoryhackers'in HWID ban kandırıcısı veya HWİD değiştiricisini nereden bulabilirim, bir link bırakabilecek var mı?
Diğer başka sitelere ve linklere güvenemiyorum. Memoryhackers HWID değiştirici link lazım özetle.
İyi akşamlar şimdiden
raid ile zaten format oluyor. ekstra format saçmalık olurHocam manuel hwid ban kaldırma yöntemi var valorantta isterseniz bir deneyin sitede o oyuna özel yoktur ama hack center'da global hack tools diye bir yer var onu da deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?