Memoryhackers instagram fun hesabı açıyorum yarım saat sonra başka konu açıp herkeze vereceğimfun sayfasında yeni hileleri ban yiyenleri felan paylaşıcam hatta admin alabilirim admin alacam isteyenler ben yazsın
İlk olarak bir yöneticinin iznini alman gerekir. Üstelik paylaşarak tanıtım yaptığın için konun kaldırılıp uyarı alacaksındır. NOT: "Herkez" değil "Herkes".
İlk olarak bir yöneticinin iznini alman gerekir. Üstelik paylaşarak tanıtım yaptığın için konun kaldırılıp uyarı alacaksındır. NOT: "Herkez" değil "Herkes".
Not : *Üstelik paylaşarak tanıtım yaptığın için konun kaldırılıp uyarı alacaksındır.* değil *Üstelik paylaşım yaparak tanıtım yaptığın için konun kaldırılıp uyarı alabilirsin.