3 Ocak 2017 #1 Nightlyy N Onaylı Üye Katılım 13 Kas 2016 Mesajlar 54 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Evet Arkadaşlar Sarı - Yeşil hiçbir türlü olmuyor hep kırmızıda kalıyor. Siteye giriyorum hileyi açıyorum refresh atıyorum yine olmuyor önceden oluyordu ve siteyi kapatıp tekrar girmeyi denedim ama yine halen kırmızı yardım edebilecek varmı ?? Screen Shot :
Evet Arkadaşlar Sarı - Yeşil hiçbir türlü olmuyor hep kırmızıda kalıyor. Siteye giriyorum hileyi açıyorum refresh atıyorum yine olmuyor önceden oluyordu ve siteyi kapatıp tekrar girmeyi denedim ama yine halen kırmızı yardım edebilecek varmı ?? Screen Shot :
8 Ocak 2017 #2 WoolfTeam W Üye Katılım 2 Ocak 2017 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Yapa bıldınmı bendede aynı hata Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Ocak 2017 #3 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI alpemix ve özelden Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Ocak 2017 #4 Clave TEST Süper Üye Katılım 22 Nis 2016 Mesajlar 1,314 Tepki puanı 540 Ödüller 11 10 HİZMET YILI LiveBrushTT' Alıntı: alpemix ve özelden Genişletmek için tıklayın ... sorunu çözebilirsen söylede arkadaşada yapıyım ben aynı sorun ondada var yada sen bağlanıp yap bi ara Oyla 0 Olumsuz oyla
LiveBrushTT' Alıntı: alpemix ve özelden Genişletmek için tıklayın ... sorunu çözebilirsen söylede arkadaşada yapıyım ben aynı sorun ondada var yada sen bağlanıp yap bi ara