29 Tem 2020 #1 sezzer27 Üye Katılım 29 Nis 2019 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 23 7 HİZMET YILI siteye girmeye çalıştığımda bu siteye ulaşılamıyor hatası alıyorum hata kodu ise :ERR_CONNECTION_REFUSED siteye sadece vpn ile erişim sağlıyabiliyorum. Bu sorunun bi çözümü var mı şimdiden teşekkürler
siteye girmeye çalıştığımda bu siteye ulaşılamıyor hatası alıyorum hata kodu ise :ERR_CONNECTION_REFUSED siteye sadece vpn ile erişim sağlıyabiliyorum. Bu sorunun bi çözümü var mı şimdiden teşekkürler
29 Tem 2020 #2 levopro L If life’s a journey i am a traveler Seçkin Üye Katılım 2 Ağu 2018 Mesajlar 467 Çözümler 24 Tepki puanı 50 Ödüller 4 7 HİZMET YILI Bkz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
29 Tem 2020 Konuyu başlatan #3 sezzer27 Üye Katılım 29 Nis 2019 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 23 7 HİZMET YILI halilt' Alıntı: Bkz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler sorun çözüldü.
halilt' Alıntı: Bkz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler sorun çözüldü.