Üyelikleri arıyorsan forumun ana sayfasında sağ üst kısımda üye grupları mevcut. Oradan gerekli üyelikleri bulabilirsin.
zamanını harcayıp karakteristik bir tasarım yapmış olman hoş. fakat "bence" sayfanın arayüzü ile uyumlu olmaz. mevcut olanlar gayet uygun gözüküyor.
katagori mod ne işe yarıyor ki?Benim rankı unutmuşsun olmadı buEline sağlık bu arada
Bizim kategorilerimiz var oraya bakıyoruzkatagori mod ne işe yarıyor ki?
tamam reis üzülme iyisinBizim kategorilerimiz var oraya bakıyoruz
Not: Bizde yetkiliyiz
bunun tarzında olmasada ufaktan bende tasarlamak istiyorum dostum hangi programla başlamalıyım ?Foruma fazla hakim olamadığım için hangi rütbeler mevcut çok bilgim yok aradım biraz forumda öyle bir konuya rastlayamadım yada gözümden kaçtı, o yüzden 3 rütbe yaptım şimdilik.
Kurucu
Admin
Moderatör
...
bunun tarzında olmasada ufaktan bende tasarlamak istiyorum dostum hangi programla başlamalıyım ?
o çok karmaşık geldi knk ya blender eğitimi alıyorum youtubden 2 3 gündür de hala özürlü gibiyim alışıcam zamanlaAdobe Photoshop CS6 kullanıyorum ben
o çok karmaşık geldi knk ya blender eğitimi alıyorum youtubden 2 3 gündür de hala özürlü gibiyim alışıcam zamanla
saol bro , hala izliyorum video sarıyorSana tavsiyem .psd dosyaları indir kurcalaya kurcalaya öğrenirsin, birazda video izlesen tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?