- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
7/24 saat deme bare 15 saat de 7/24 saat nedirSiteye yardım edebilirim 7/24 açığım konularından 1.000 fazla görüntüleme var Site Yardım Olarak Başvuruyorum
Sevincek bir şey yok bunda salak olduklarından beyinleri başka çalışıyorDün sitelerine gittim chatlarinde seviniyordu...
Günlük 100 den fazla konu postlanıyor zaten sitemizde, siteye yardımcı olmak istiyorsan sende postla. Bizim çıkarımıza olan her şey sizinde çıkarınızaSiteye yardım edebilirim 7/24 açığım konularından 1.000 fazla görüntüleme var Site Yardım Olarak Başvuruyorum
Zaten dediğim gibi eğer dikkatli davranırsanız kimsenin başına gelmez bu olay.Bu arada benim hiç bir mesajım-konum silinmediSanal ortamda kendinize dikkat ederseniz, hiç bir şey olmaz ; şifreleriniz çalınmaz.
Bu arada benim hiç bir mesajım-konum silinmediSanal ortamda kendinize dikkat ederseniz, hiç bir şey olmaz ; şifreleriniz çalınmaz.
Ben hariç kimsenin o denli yorumu silinmedi, yani yalan yanlış konuşmuş o arkadaş. Sitelerinede bakılacak bir şey yok, o sitede zaten ne üye ne kalite ne içerik varvalla dün sitelerinde bakınıyorum ben , bizim siteden biri geldi küfür ederek 500 yorumumu geri verin felan diyordu adamı direk banladılar...
Banlıcaklar tabi napcaklar adamın küfürlerini etmesinimi izliycekler.. Yakın zamanda bunlara bi uğramayı düşünüyorum ama hadi hayırlısıvalla dün sitelerinde bakınıyorum ben , bizim siteden biri geldi küfür ederek 500 yorumumu geri verin felan diyordu adamı direk banladılar...
Tam k*rt bunlarBen hariç kimsenin o denli yorumu silinmedi, yani yalan yanlış konuşmuş o arkadaş. Sitelerinede bakılacak bir şey yok, o sitede zaten ne üye ne kalite ne içerik varYakında google banlar lisanssız xenforo yüzünden.
Banlıcaklar tabi napcaklar adamın küfürlerini etmesinimi izliycekler.. Yakın zamanda bunlara bi uğramayı düşünüyorum ama hadi hayırlısı
Bu arada a*k özentileride xenforoya geçmiş as:FWA::AZ:SF:AW
Ne dersi vermemiz gerekiyor ki, onlar diye bir şey yok. Hiçkimse , no body. 3-5 Çabulcu arkadaşlar. Hiçkimseye nasıl bir ders vermemizi istiyorsun. Uğraşmaya deymez bileHayırlısı be kardeşim bekliyoruz, bunlara iyi bir ders vermek lazım aslında
En iyisi öyle yapmak.Ne dersi vermemiz gerekiyor ki, onlar diye bir şey yok. Hiçkimse , no body. 3-5 Çabulcu arkadaşlar. Hiçkimseye nasıl bir ders vermemizi istiyorsun. Uğraşmaya deymez bileKendi kendilerini yiyip bitirsinler
evet şuan tüm kurucularda var o iki adımlı doğrulama ama co adminimiz yapmamış öyle bişey o yüzden bunlar olmuşbirde iki faktorlu kimlik dogrulaması yapın kralı gelsin yine hesabınızı çalamaz çalsa bile girdigi zaman kod isteyecek o koduda kıracak hali yok yasize önerim iki faktorlu kimlik dogrulaması yapmanız her girişte telefonunuza bir kod gelicek o sekilde yaparsanız kimse cürret edemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?