Memoryhackers sitesi kendi kendine kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ya arkadaşlar bende şöyle bi sorun var. memoryhackers kelimelerini nerede kullanırsam o şey kapanıyor. Mesela google'da kapanıyor hemen sonra oyunda yazdım oyun kapandı. Sonra not defterinde yazdım not defteri kapandı. Sonra bir şey keşfettim görev yöneticisinde arka planda çalışanlarda ismi olmayan 2 şey var onu sonlandırınca bu çile yok oluyo ama her bilgisayarı açışımda geri geliyolar. Başlangıçta açılacak uygulamalarda sadece steam var başka yok? Bu sorunun kaynağı nedir nasıl düzelticem?

Edit: Hatta her bilgisayarı açışımda değil 15 20 dakikada bi geliyolar çıldırıcam

Son düzenleme:
Harika insanlar da hata yapar
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Malware var güvenli modda aç malwarebytes indir kur onunla tarat düzelir. Güvenli modda açınca kapanmaz.

FLY
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Aga Pc ye Format atabilirsen at düzeleebilir eğer düzelmez ise pc nin ana dosyalarıgibidir buda senin sorunun olur pc ne markası windows 10 mu

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler Virüs yiyor pc Oda dosya acıyor arka planda siteye giriş engelleniyor memory veya hackers yazınca kapanıyor arka plandan kapatmak lazım

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Muhtemelen daha öne kullandığın bir hile programı virüs yedirdi ve memoryhackers , hack , vs kelimeleri arattığında kapatmaya proglamlanmış malwarebytes önerimdir indir tara yeniden başlat muhtemelen düzelir :)

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
kardeş o banada oldu maalesef ama çözdüm ;

1. Başlat >Çalıştır>msconfig yaz>Sonra Başlatma veya Başlangıç vardır ona tıkla, Orada 2 Şey Varsa Tiklerini Kaldır Uygula'ya bas ve sonra pc reset at olmassa virüs taraması yap ondanda bir hayır çıkmassa pc format en sağlıklısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...