24 Haz 2018 #1 wanted574 W Onaylı Üye Katılım 22 Haz 2018 Mesajlar 78 Tepki puanı 5 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Sayin arkadaslarim ve abilerim lutfen yardim edin format atmak istrmiyorum siteye girmeye calistimda hemen tarayici kendisini kapatiyor liyfrn yardim edin..
Sayin arkadaslarim ve abilerim lutfen yardim edin format atmak istrmiyorum siteye girmeye calistimda hemen tarayici kendisini kapatiyor liyfrn yardim edin..
24 Haz 2018 #2 ELiTeHaWK E Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading) Seçkin Üye Katılım 2 Eki 2017 Mesajlar 307 Tepki puanı 39 Ödüller 6 8 HİZMET YILI Combofix ile bilgisayarınızda tarama yapıp , ayriyetten host dosyanızı değiştirmenizi öneririm. Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Haz 2018 Konuyu başlatan #3 wanted574 W Onaylı Üye Katılım 22 Haz 2018 Mesajlar 78 Tepki puanı 5 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Nasil yapicam abi host isini Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Haz 2018 #4 VowS V Geri Gelen Biri Ultra Üye Katılım 27 Ara 2017 Mesajlar 1,548 Tepki puanı 273 Yaş 28 8 HİZMET YILI Bunun Hakkında Yapılmış Yüzlerce Konu Var Biraz Araştırsaydın Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Haz 2018 #5 onebicimnick O Harika insanlar da hata yapar Seçkin Üye Katılım 17 Ağu 2015 Mesajlar 361 Çözümler 1 Tepki puanı 55 10 HİZMET YILI wanted574' Alıntı: Nasil yapicam abi host isini Genişletmek için tıklayın ... C:\Windows\System32\drivers\etc hostsu notebook ile aç memoryhackers varsa sil kaydet. yada programlada yapabilirsin bluelife hosts editör felan var Oyla 0 Olumsuz oyla
wanted574' Alıntı: Nasil yapicam abi host isini Genişletmek için tıklayın ... C:\Windows\System32\drivers\etc hostsu notebook ile aç memoryhackers varsa sil kaydet. yada programlada yapabilirsin bluelife hosts editör felan var
24 Haz 2018 Konuyu başlatan #6 wanted574 W Onaylı Üye Katılım 22 Haz 2018 Mesajlar 78 Tepki puanı 5 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Host dosyasida silinmis Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Haz 2018 #7 onebicimnick O Harika insanlar da hata yapar Seçkin Üye Katılım 17 Ağu 2015 Mesajlar 361 Çözümler 1 Tepki puanı 55 10 HİZMET YILI wanted574' Alıntı: Host dosyasida silinmis Genişletmek için tıklayın ... ordadır sen göremiyorsundur bluelife hosts edtörü indir o direkt açar ne varsa gösterir hostsu birine tıklayıp ctrl a yap - butonuna bas kaydet Oyla 0 Olumsuz oyla
wanted574' Alıntı: Host dosyasida silinmis Genişletmek için tıklayın ... ordadır sen göremiyorsundur bluelife hosts edtörü indir o direkt açar ne varsa gösterir hostsu birine tıklayıp ctrl a yap - butonuna bas kaydet
24 Haz 2018 Konuyu başlatan #8 wanted574 W Onaylı Üye Katılım 22 Haz 2018 Mesajlar 78 Tepki puanı 5 Ödüller 6 7 HİZMET YILI CyberBreaker' Alıntı: ordadır sen göremiyorsundur bluelife hosts edtörü indir o direkt açar ne varsa gösterir hostsu birine tıklayıp ctrl a yap - butonuna bas kaydet Genişletmek için tıklayın ... Bi ise yaramadi hocam Oyla 0 Olumsuz oyla
CyberBreaker' Alıntı: ordadır sen göremiyorsundur bluelife hosts edtörü indir o direkt açar ne varsa gösterir hostsu birine tıklayıp ctrl a yap - butonuna bas kaydet Genişletmek için tıklayın ... Bi ise yaramadi hocam
24 Haz 2018 Konuyu başlatan #9 wanted574 W Onaylı Üye Katılım 22 Haz 2018 Mesajlar 78 Tepki puanı 5 Ödüller 6 7 HİZMET YILI NiGHTHaWK' Alıntı: Combofix ile bilgisayarınızda tarama yapıp , ayriyetten host dosyanızı değiştirmenizi öneririm. Genişletmek için tıklayın ... Combofix de ise yaramadi hocam Oyla 0 Olumsuz oyla
NiGHTHaWK' Alıntı: Combofix ile bilgisayarınızda tarama yapıp , ayriyetten host dosyanızı değiştirmenizi öneririm. Genişletmek için tıklayın ... Combofix de ise yaramadi hocam
24 Haz 2018 #10 amerıko A Üye Katılım 24 Haz 2018 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 26 7 HİZMET YILI ozaman allah rahmet eylesin :/ Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Haz 2018 #11 holies4545 H Üye Katılım 24 Haz 2018 Mesajlar 3 Tepki puanı 1 Yaş 36 7 HİZMET YILI epic games yüklü ise pc de açmaz denedim masasına ğirip epic ğames i kaldır sorun düzelicekdir kardeşm Oyla 0 Olumsuz oyla
epic games yüklü ise pc de açmaz denedim masasına ğirip epic ğames i kaldır sorun düzelicekdir kardeşm
24 Haz 2018 #12 LazHayalet İnsta ♥ @LazHayalet ♥ Efsane Üye Katılım 12 May 2016 Mesajlar 5,566 Çözümler 33 Tepki puanı 4,221 Ödüller 18 Sosyal 10 HİZMET YILI sitede kuruculardan biri açmıştı ama konuyu bulamadım şunu indirip rardan çıkar sonra yönetici aç otomatik host siler indirme linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap virüs total linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap veya host silme programları var kurucu leftspacenin yaptığıda hepsini tek rar yaptım bunu indirip hepsini deniyebilirsin : indirme linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap virüs total linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla
sitede kuruculardan biri açmıştı ama konuyu bulamadım şunu indirip rardan çıkar sonra yönetici aç otomatik host siler indirme linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap virüs total linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap veya host silme programları var kurucu leftspacenin yaptığıda hepsini tek rar yaptım bunu indirip hepsini deniyebilirsin : indirme linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap virüs total linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
24 Haz 2018 #13 The Originals T Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta. Süper Üye Katılım 22 Ara 2017 Mesajlar 1,461 Çözümler 1 Tepki puanı 542 8 HİZMET YILI host dosyanı resat at yeter Oyla 0 Olumsuz oyla