21 May 2018 #1 NOSU N Onaylı Üye Katılım 11 May 2018 Mesajlar 110 Tepki puanı 8 8 HİZMET YILI ya memoryhackers sitesine giriyorum yani bu siteye ekranda siyahlıklar falan oluyor sadece bendemi bu bi anda siyah kare kutular gelip gidiyo
ya memoryhackers sitesine giriyorum yani bu siteye ekranda siyahlıklar falan oluyor sadece bendemi bu bi anda siyah kare kutular gelip gidiyo
21 May 2018 Yasaklandı #2 MeliL ☕Grapher ツ Banlı Üye Katılım 10 Ağu 2017 Mesajlar 620 Çözümler 2 Tepki puanı 171 Ödüller 7 Yaş 29 8 HİZMET YILI NOSU' Alıntı: ya memoryhackers sitesine giriyorum yani bu siteye ekranda siyahlıklar falan oluyor sadece bendemi bu bi anda siyah kare kutular gelip gidiyo Genişletmek için tıklayın ... Forumda Öyle Bir Sorun Gözükmüyor. Kullandığın Browserın Çerezlerini Sil. Ekstra Olarak ccleaner proğramını öneririm. gereksiz çerez dosyalarını + windows gereksiz uygulama kalıntılarını siler Oyla 0 Olumsuz oyla
NOSU' Alıntı: ya memoryhackers sitesine giriyorum yani bu siteye ekranda siyahlıklar falan oluyor sadece bendemi bu bi anda siyah kare kutular gelip gidiyo Genişletmek için tıklayın ... Forumda Öyle Bir Sorun Gözükmüyor. Kullandığın Browserın Çerezlerini Sil. Ekstra Olarak ccleaner proğramını öneririm. gereksiz çerez dosyalarını + windows gereksiz uygulama kalıntılarını siler
21 May 2018 Konuyu başlatan #3 NOSU N Onaylı Üye Katılım 11 May 2018 Mesajlar 110 Tepki puanı 8 8 HİZMET YILI MeliL' Alıntı: Forumda Öyle Bir Sorun Gözükmüyor. Kullandığın Browserın Çerezlerini Sil. Ekstra Olarak ccleaner proğramını öneririm. gereksiz çerez dosyalarını + windows gereksiz uygulama kalıntılarını siler Genişletmek için tıklayın ... cc kullanıyorum ben hergün düzenli olarakta siliyorum dediklerini zaten Oyla 0 Olumsuz oyla
MeliL' Alıntı: Forumda Öyle Bir Sorun Gözükmüyor. Kullandığın Browserın Çerezlerini Sil. Ekstra Olarak ccleaner proğramını öneririm. gereksiz çerez dosyalarını + windows gereksiz uygulama kalıntılarını siler Genişletmek için tıklayın ... cc kullanıyorum ben hergün düzenli olarakta siliyorum dediklerini zaten
21 May 2018 Yasaklandı #4 MeliL ☕Grapher ツ Banlı Üye Katılım 10 Ağu 2017 Mesajlar 620 Çözümler 2 Tepki puanı 171 Ödüller 7 Yaş 29 8 HİZMET YILI NOSU' Alıntı: cc kullanıyorum ben hergün düzenli olarakta siliyorum dediklerini zaten Genişletmek için tıklayın ... telefonun varsa telefondan gir bir bak veya başka bir bilgisayardan eğer sorun bilgisayarında ise ki tahminimce bilgisayarında driverları kontrol et birde ekran görüntüsü atarmısın nasıl bişeyle karşılaştın. Oyla 0 Olumsuz oyla
NOSU' Alıntı: cc kullanıyorum ben hergün düzenli olarakta siliyorum dediklerini zaten Genişletmek için tıklayın ... telefonun varsa telefondan gir bir bak veya başka bir bilgisayardan eğer sorun bilgisayarında ise ki tahminimce bilgisayarında driverları kontrol et birde ekran görüntüsü atarmısın nasıl bişeyle karşılaştın.
21 May 2018 Konuyu başlatan #5 NOSU N Onaylı Üye Katılım 11 May 2018 Mesajlar 110 Tepki puanı 8 8 HİZMET YILI MeliL' Alıntı: telefonun varsa telefondan gir bir bak veya başka bir bilgisayardan eğer sorun bilgisayarında ise ki tahminimce bilgisayarında driverları kontrol et birde ekran görüntüsü atarmısın nasıl bişeyle karşılaştın. Genişletmek için tıklayın ... arada sırada üst üste oluyor şuan yok yani siyah bi kare ekrana gelip gidiyor Oyla 0 Olumsuz oyla
MeliL' Alıntı: telefonun varsa telefondan gir bir bak veya başka bir bilgisayardan eğer sorun bilgisayarında ise ki tahminimce bilgisayarında driverları kontrol et birde ekran görüntüsü atarmısın nasıl bişeyle karşılaştın. Genişletmek için tıklayın ... arada sırada üst üste oluyor şuan yok yani siyah bi kare ekrana gelip gidiyor
21 May 2018 #6 #Eq1NoX ÖLÜYÜM Süper Moderator Katılım 21 Eki 2015 Mesajlar 5,105 Çözümler 51 Tepki puanı 4,553 Ödüller 20 10 HİZMET YILI Evet Bazı Sıkıntılar var ama gereken kişiye iletildi Oyla 0 Olumsuz oyla
21 May 2018 #7 Unexpected™ U vUNXPCTD Seçkin Üye Katılım 16 May 2018 Mesajlar 527 Çözümler 2 Tepki puanı 145 Ödüller 7 Yaş 24 8 HİZMET YILI bendede aynı hata var yutub falanda oluyor Oyla 0 Olumsuz oyla
21 May 2018 Moderatör #8 LeftSpace aka panic.rs Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 3,379 Çözümler 50 Tepki puanı 13,156 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI ekran kartı driverlerini güncellemeyi dene. Oyla 0 Olumsuz oyla
21 May 2018 #9 TydeusHD Seçkin Üye Katılım 19 Tem 2017 Mesajlar 301 Tepki puanı 90 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Dostum gece modu açık kalmış olmasın? -_- Tarayıcını silip tekrar yükleyebilirsin, eksik yüklenmiş olabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla
Dostum gece modu açık kalmış olmasın? -_- Tarayıcını silip tekrar yükleyebilirsin, eksik yüklenmiş olabilir.
22 May 2018 Admin #10 ioz ^^ Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 2,504 Çözümler 68 Tepki puanı 3,919 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI sorun tarayıcınızdan kaynaklıdır. başka tarayıcı veya antivirüs kurunuz. Oyla 0 Olumsuz oyla