Bana sorsan yalnız olduğum. Kadar aklım kalbimi doldurur. Canım onsuz burada son bulur...
Bunlardan Hangisi ;
Stratejik olarak örtülmüş çıplaklık
Şeffaf veya transparan giysiler
Ahlaka aykırı veya tahrik edici pozlar
Yakın plan çekilmiş göğüs, kalça veya kasık bölgesi görüntüleri
Bu kurallara uymuyor açıklarsanız çünkü kimse bana bu kurallardan bahsetmedi ve çok saçma ve gereksiz bir şekilde imza yetkim elimden alındı !!
[/FONT]
Kardeş pardon sanırım bi yanlışlık oldu Seninde nickin sonunda MH var yetkiyi alanında karıştırdım demek ki özür dilerim ve bu arada ben sadece adalet istiyorum o kadar !!
Kardeş pardon sanırım bi yanlışlık oldu Seninde nickin sonunda MH var yetkiyi alanında karıştırdım demek ki özür dilerim ve bu arada ben sadece adalet istiyorum o kadar !!
Bnce 1.gif baya tahrik edici ben tişortun altını biraz görür gibiyim sayende ctrl+shift+n yapıcam Ve Herhalde Bir Sorun olmuştur sitede bakım yapıldıya hatalar yüzündendir düzeltirler
Bnce 1.gif baya tahrik edici ben tişortun altını biraz görür gibiyim sayende ctrl+shift+n yapıcam Ve Herhalde Bir Sorun olmuştur sitede bakım yapıldıya hatalar yüzündendir düzeltirler