memoryhackers ui downloader karantinaya alınıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
lpreborn u kullanmak için uidownloader i indirip masaüstüne attım ve çift tıklattım ardından bilgisayarda çok feci bir yavaşlama oldu sonrasında da antivirüs programım avira dosyayı karantinaya aldı antivirüsü kapatıp mı girmeliyim yoksa bilgisayara zarar verebilecek bir yazılımmı silmelimiyim güvenmelimiyim bilemedim

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
lpreborn u kullanmak için uidownloader i indirip masaüstüne attım ve çift tıklattım ardından bilgisayarda çok feci bir yavaşlama oldu sonrasında da antivirüs programım avira dosyayı karantinaya aldı antivirüsü kapatıp mı girmeliyim yoksa bilgisayara zarar verebilecek bir yazılımmı silmelimiyim güvenmelimiyim bilemedim
Antivirus programlarini kapat . Yavaslama oldu diyorsun merak etme guvenilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Antivirüs programlarını ve windows defender kapat. Sorun direkt çözülüyor. Memoryhackersui güvenilir ama başka şeyler konusunda söz veremem.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Dostum şöyle söyleyeyim loader işlemciye çok olmasa da gözle görülür derecede yük bindirir bence hileleri verimli kullanabilmek için orta ve üst segment pc kullanmakta fayda var ve bu site tamamen güvenilir, zarar verir mi vermez mi konusunda tereddüttün olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...