Rica ederimForuma Androiden Fazla Girmiyorum Androiden Giren Arkadaşların İşine Yarayacaktır Teşekürler
ozaman indir kullanevde olmadığın sürece takip etmek için iyi bir uygulama bence
uygulama içinde link buindirmeden önce sormalıyım.Sitede yaptıklarımızın hepsini sorunsuzca yapabiliyoruz değil mi? galiba uygulama otomatikmen tarayıcıdan girer gibi memoryhackers i açıyor.
TskOn numara olmuş
Chata girmio kichati onaylı üye üstü kullanmıyomuydu aktif üye nasıl yapacak
Genelde fazla girmiodm da artık girim dedim benden fazla 2.3 kisi paylasmis baskasi hep alinti vsEline Sağlık // DelPhoİ bayadır görmüyorum seni eski uygulamalarını'da kullandığım olmuştu
Bildirim nasıl kayboluo o atığım mesaj bildirimi silinebilir ama kaybolmaz kendinden silinir mi bilmiormGüzel olmuş Ellerine sağlık bu arada bildirime basınca kayboluyor basıyorsun kayboluyor gene o sorun olmaz inş arada oluyor o
silinir demıyorum üstad bildirim gelıyor mobılde tıklıyorum kaç tane geldını gosterıyor ya o bayraga basıyorum sonra o menü kayboluyor demek ıstedıgım o sayfayı yenılıyorum 2-3 kere yenı duzelıyorBildirim nasıl kayboluo o atığım mesaj bildirimi silinebilir ama kaybolmaz kendinden silinir mi bilmiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?