Teşekkür ederim fikirleriniz içingüzel olmuş birazdaha canlı renkler istiyor ama özellikle yukarıdaki memory hack yazısına nacizane fikrim
Teşekkür ederim yorumlarınız içinşık ve sade... elinize sağlık
Çok teşekkür ederim şuan evde değilim en kısa zamanda düzenleyip yolluyacam istersen bahriumman veya kullandığın nickini belirlersen direk nickini oraya yazıp yollayabilirim sanaÇok güzel olmuş kardeşim ancak şu sağ üstteki .org uzantılı kısmı kaldırıp atarsan kesinlikle kullanacağım.
you are welcome, i will be very happy if you usenice su thank you
Bu nicki kullanıyorum güzel bir çalışma gönder like yağmuruna tutayım seniÇok teşekkür ederim şuan evde değilim en kısa zamanda düzenleyip yolluyacam istersen bahriumman veya kullandığın nickini belirlersen direk nickini oraya yazıp yollayabilirim sana
Konuya eklendi dostumBu nicki kullanıyorum güzel bir çalışma gönder like yağmuruna tutayım seni
Teşekkür ederimelinize sağlık
Teşekkür ederim dikkat edeceğim.üste yazdığın site adı pek hoş durmamış ama tasarım gayet güzel eline sağlık
Eyvallah abi daha dikkatli olacağım.ateş edıyor fakat kırmızı renkler bırazdaha canlı oalbılırdı boylede cok guzel
Looks good I'd change the color scheme
Eyvallah dostum teşekkür ederimKanka eline sağlık güzel olmuş
Çok teşekkür ederim kıymetli yorumun içinEline sağlık gayet güzel olmuş
Teşekkür ederim değerli yorumun içinGüzel olmuş eline sağlık
Dikkat edeceğim dostum teşekkürler.güzel olmuş ama bi tık darkı fazla atmışsın sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?