Aynen Güzel olmurdu ancak onaylı üyelerin rengi mavimi siyahmı ? anlamadım
Bende siyah gozukuyor o?Sen yorum atarsan mavi gözükür atmazsan siyah gözükür onaylı üyeler...
kardes onayli uyesin zaten?İyide benim zaten 600 e yakın yorumum var ?
Ama neden sohbet panelinde ve yorumlarda siyah ım mavi olmam lazım değilmi ?kardes onayli uyesin zaten?
Eğer çoğunluk beğenmezse çok durmaz.bu değişiklik hoşuma giti ama tasarımı sevmedim
Belkide mavi renkte olanlar daha dusuk ranktadir?Ama neden sohbet panelinde ve yorumlarda siyah ım mavi olmam lazım değilmi ?
hayirlisi.bir an önce tüm bakım bitsin'de o zaman sistem güzel olacak
ya eski tema biraz daha iyiydi benceSadece memorysevdası nın problemi vardı onuda çözdüm, muhtemelen daha önce banlı üyeydi ve sayımlarda bir hata oldu. Tasarım kötü olmuş diyen arkadaşlar tasarımın neyini beğenmediler acaba ? Renklerini mi ?
Daha alışmadığından dolayıdır o, nereden baksan 1 senedir aynı temadaydık, bu temaya alışmaya çalışın bence kendisi 30$ ediyorya eski tema biraz daha iyiydi bence
274 konum vardi 188 kalmis duzelir mi?Daha alışmadığından dolayıdır o, nereden baksan 1 senedir aynı temadaydık, bu temaya alışmaya çalışın bence kendisi 30$ ediyor
Sadece memorysevdası nın problemi vardı onuda çözdüm, muhtemelen daha önce banlı üyeydi ve sayımlarda bir hata oldu. Tasarım kötü olmuş diyen arkadaşlar tasarımın neyini beğenmediler acaba ? Renklerini mi ?
Teşekürler Mehmet Abi.Sadece memorysevdası nın problemi vardı onuda çözdüm, muhtemelen daha önce banlı üyeydi ve sayımlarda bir hata oldu. Tasarım kötü olmuş diyen arkadaşlar tasarımın neyini beğenmediler acaba ? Renklerini mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?