Memoryhackers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
foruma 4 yıldır üyeyim buranın herzaman kalitesini savunmuşumdur, yapımcıların çok fazla emeği vardır üzerimde eyvallah nekadar teşekkür etsem az.
yaklaşık birkaç saat önce forumda şöyle bir konu açtım wolftü da bir hile keşfettim bunu sizinle paylaşıcam diye ama link atmam yasak olduğu için mesaj atın demiştin

ADMİN bana uyarı mesajı attı ve dip not olarak pc ni temizle gerizekalı kardeşim cümlesini kullandı, ben bunca yıldan sonra ilk defa kullanıcısına saygısızlık yaptığını gördüm memoryhack in, kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum

Şimdi admin gelip konumu kapatabilir veya bunca yıllık hesabımı banlatabilir olsun canı sağolsun. Çok ekmeğinizi yedim bilgi verdim bilgi aldım. böyle biticekmiş demekki en sevdiğim forum sayfamla olan ilişkim.

Eyvallah Memoryhack, benim konumu kaldıracak olan yetkili umarım biraz düşünür

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Tavırlarında sonuna kadar haklılar adama virüs atmayacağın ne malum kuralları okumadan konu açıp uyarı veya ceza yiyince suçu adminlerde bulmayınız forumdan gidincede forum kapanmayacak birşey değişmeyecek güle güle

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ekran Görüntüsü at inanalım.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
virüs paylaşacağım gibi birşey söz konusu değil, hileyi kullanmak isteyen insanların aklı var kendi araştırıp bakabilir bu 3. kişiyi ilgilendirmez. istemeyen insalara zorla vermiyorum zaten
Post automatically merged:

Ekran Görüntüsü at inanalım.

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İlk olarak "bir hile buldum bunu sizinle paylaşacağım" demek yerine kurallara uygun bir konu ile virüstotal ve indirme linki ile konunuzu açabilirsin. Kuralları yanlış biliyorsunuz eğer virüstotal ve kanıtlı bir hile paylaşırsanız biz inceleriz. İnceleme sonrası konunuza gereken onayı ya da reddi veririz. Bununla birlikte konunuzda virüs tarzı bir şeye rastlamamız durumunda banlanma ihtimalinizi de değerlendiririz.

Yapılan yorumu göremediğim için herhangi bir açıklama yapamam ve yapmak benim haddime değil. Bu sebepten ötürü daha düzenli ve uygun konu ile etkileşim sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...