사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Herkese selamlar, daha birkaç saat öncesine kadar Memoryhackers'a girerken gizlilik hatası almıştım ve belirli kişiler yüzünden oldu bu hepiniz biliyorsunuz.
Bu konuda, gizlilik hatasının çözümünü göstereceğim.
Konunun yorumlarında bir admin izniniz olmadan Windows defenderi kapattığını söylemişti, kesinlikle doğru.
Çok uzatmadan çözümünü anlatmaya başlıyorum ;
1 - Windows Defenderin tüm korumalarını aktif edin.
2 - Malwarebytes programını indirin, kurun ve tarama başlatın.
3 -C:\Windows\System32\drivers\etc klasörünü silin ve kendiniz tekrar etc adında aynı dizinde klasör oluşturun. (hiçbir sorun olmaz arkadaşlarım da yaptı)
Çözüm bu kadar basitti arkadaşlar, beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.
NOT : ETC klasörünün içindeki hosts dosyasını Visual Studio Code ile açtık ve bazı şeyler gördük, başka sitelerin domainini yazdığımızda o siteye yönlendiriyordu.
Bu konuda, gizlilik hatasının çözümünü göstereceğim.
Konunun yorumlarında bir admin izniniz olmadan Windows defenderi kapattığını söylemişti, kesinlikle doğru.
Çok uzatmadan çözümünü anlatmaya başlıyorum ;
1 - Windows Defenderin tüm korumalarını aktif edin.
2 - Malwarebytes programını indirin, kurun ve tarama başlatın.
3 -C:\Windows\System32\drivers\etc klasörünü silin ve kendiniz tekrar etc adında aynı dizinde klasör oluşturun. (hiçbir sorun olmaz arkadaşlarım da yaptı)
Çözüm bu kadar basitti arkadaşlar, beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.
NOT : ETC klasörünün içindeki hosts dosyasını Visual Studio Code ile açtık ve bazı şeyler gördük, başka sitelerin domainini yazdığımızda o siteye yönlendiriyordu.