memoryiu yi başlatın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
lol hilesi acıyorum ben arkadaşlar açarken üstte indir var ordan indiriyorum bi kaç kere normal hile açılıyor fakat 3.-4. defa dan sonra memoryuı yi başlatın diyor her zaman böyle diyor aslında ama tekrar başlattığımda hileyi yine açabiliyorum fakat bu bazen açılmıyor memoryyi başlat diyor başlatıyorum fakat YÜKLEYE BASTIĞIMDA TEKRAR MEMORYYİ BAŞLAT DİYOR ALTTAKİ MEMORY KAPANIYOR SONRA

Son düzenleme:
Nam ı Değer İsviçre Çakısı
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sc nin çalışma mantığı budur hocam sürekli yeniden açmanız lazım ki her maçta karşıya göre skilleri ayarlayabilin. Çözüme gelince MemoryUI rardan çıkarmayın rar açık kalsın her seferinde rarın içinden başlatın MemoryUI açtıktan sonra hileyi bir kere load edin ve sonra hack center ana sayfasına tekrar dönün maç bittikten sonra bu işlemleri tekrarların ana sayfada durun hileyi load ettikten sonra böylece hileniz tekrara düşüp yanlış şeyleri algılamaz.

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Sc nin çalışma mantığı budur hocam sürekli yeniden açmanız lazım ki her maçta karşıya göre skilleri ayarlayabilin. Çözüme gelince MemoryUI rardan çıkarmayın rar açık kalsın her seferinde rarın içinden başlatın MemoryUI açtıktan sonra hileyi bir kere load edin ve sonra hack center ana sayfasına tekrar dönün maç bittikten sonra bu işlemleri tekrarların ana sayfada durun hileyi load ettikten sonra böylece hileniz tekrara düşüp yanlış şeyleri algılamaz.

hocam şimdi rarda açacağımı anladımda yine yeni loader yükleyeyim her maç için dimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...