Merhabalar,
Vaktinizi hiç almadan doğrudan konuya geçiyorum. League of legends oynarken sorun yok ama Valorant'a hile açmak istediğim zaman ve Loader'i açtığım zaman şu hatayı alıyorum:
------------------------------------------------------------
MHLoader closed and deleted for security... This is not error
Bu yazılım ücretsiz olarak memoryhackers.org tarafından paylaşılmıştır. Eğer bu yazılıma para verdiyseniz, dolandırıldınız.
İşletim sisteminiz : Windows 10
[0] Fetching data, please wait...
[!] Downloading: 100.00 % Download Completed.
Hata meydana geldi ! - Status: 0xC00000BBHata çözümü: Bu hatanın herhangi bir çözümü yoktur. Bu hata sisteminizin loaderimiz tarafından desteklenmediğini gösterir.
Desteklediğimiz sistemler: Windows 10 x64 1607-21H2'ye kadar olan versiyonlar,Windows 8.1 x64, Windows 8 x64 ve Windows 7 x64.
Press any key to continue . . .
--------------------------------------------------------------
Bilgisayarım Windows 10 Pro x64
İndirmem gereken başka bir şey varsa lütfen yardımcı olun. Büyük bir merakla cevabı bekleyeceğim!
Windwos Özellikleri
Ediyon: Windwos 10 Pro
Sürüm: 22H2
Yükleme Tarihi: "Bugün"
Deneyim: Windows Feature Experience Pack
1000.19041.1000.0
LÜTFEN YARDIM EDİN

Vaktinizi hiç almadan doğrudan konuya geçiyorum. League of legends oynarken sorun yok ama Valorant'a hile açmak istediğim zaman ve Loader'i açtığım zaman şu hatayı alıyorum:
------------------------------------------------------------
MHLoader closed and deleted for security... This is not error
Bu yazılım ücretsiz olarak memoryhackers.org tarafından paylaşılmıştır. Eğer bu yazılıma para verdiyseniz, dolandırıldınız.
İşletim sisteminiz : Windows 10
[0] Fetching data, please wait...
[!] Downloading: 100.00 % Download Completed.
Hata meydana geldi ! - Status: 0xC00000BBHata çözümü: Bu hatanın herhangi bir çözümü yoktur. Bu hata sisteminizin loaderimiz tarafından desteklenmediğini gösterir.
Desteklediğimiz sistemler: Windows 10 x64 1607-21H2'ye kadar olan versiyonlar,Windows 8.1 x64, Windows 8 x64 ve Windows 7 x64.
Press any key to continue . . .
--------------------------------------------------------------
Bilgisayarım Windows 10 Pro x64
İndirmem gereken başka bir şey varsa lütfen yardımcı olun. Büyük bir merakla cevabı bekleyeceğim!
Windwos Özellikleri
Ediyon: Windwos 10 Pro
Sürüm: 22H2
Yükleme Tarihi: "Bugün"
Deneyim: Windows Feature Experience Pack
1000.19041.1000.0
LÜTFEN YARDIM EDİN