Üye
hatanın resmini yollarsan bakarım.admi̇n ben un supported os version hatası alıyorum çözümü nedirrr
#LeftSpace TEST OLANI DENEDİM AMA HİLE İNJECT OLMADI ..Loaderdeki Inkect Test olanı kullanıp Bi bak bakalım sorun varmı , bilgi butonundan gerekli bilgiyi alabilirsin.
Menü gelmeyen varsa inject olmayan varsa veya oyuna girdiğiniz zaman Loader Kapanmıyorsa.
windows başlat menüsüne winver yazıp enterlesin çıkan ekranda , Sürüm xxxx , (is derlemesi xxxxx.xx) numaralarını ve işletim sisteminin kaç bit oldugunu ve hangi windows versionu oldugunu yazsın daha sonra aşşağıdaki işlemleri yapsın.
64 bitler : C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll , dosyasını bir dosya yükleme sitesine yükleyip bize yollasın.
32 bitler : C:\Windows\System32\ntdll.dll , dosyasını bir dosya yükleme sitesine yükleyip bize yollasın.
Bu bilgileri yolladıktan sonra sorunun çözülmesi için güncellemelere başlanıcak ne kadar çok destek olursanız o kadar stabil olur loader.
bu konu altından yollayabilirsiniz gerekli bilgileri. örnek form
Eğer sorununuz yoksa veya bu sorunlardan biri değilse konuya mesaj yazmayın kirlilik yapmayın.
işletim sistemi : Windows 10
Mimari : 64 bit
Sürüm : 1709
IS Derlemesi : 16299.64
ntdll : Yüklediginiz dosya linki.
ADMİN zulu HİLESİ NEZMAN GELİR İYİ KÖTÜ BİR SÜRE SÖYLEYİNMenü gelmeyen varsa inject olmayan varsa veya oyuna girdiğiniz zaman Loader Kapanmıyorsa.
windows başlat menüsüne winver yazıp enterlesin çıkan ekranda , Sürüm xxxx , (is derlemesi xxxxx.xx) numaralarını ve işletim sisteminin kaç bit oldugunu ve hangi windows versionu oldugunu yazsın daha sonra aşşağıdaki işlemleri yapsın.
64 bitler : C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll , dosyasını bir dosya yükleme sitesine yükleyip bize yollasın.
32 bitler : C:\Windows\System32\ntdll.dll , dosyasını bir dosya yükleme sitesine yükleyip bize yollasın.
Bu bilgileri yolladıktan sonra sorunun çözülmesi için güncellemelere başlanıcak ne kadar çok destek olursanız o kadar stabil olur loader.
bu konu altından yollayabilirsiniz gerekli bilgileri. örnek form
Eğer sorununuz yoksa veya bu sorunlardan biri değilse konuya mesaj yazmayın kirlilik yapmayın.
işletim sistemi : Windows 10
Mimari : 64 bit
Sürüm : 1709
IS Derlemesi : 16299.64
ntdll : Yüklediginiz dosya linki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?