Arkadan Vuranlara HeadShot
Onaylı Üye
Hilelerlede TURKCE GELSİN
Sendedemi oyle baska çozümu yokmu ilk oyunu mu acim yoksa programi mi dedigim oyun special force 2aynen 30 40 defa yapmak lazim calismasi icin
Bir taktigi varmi peki daha hizli yapabilecegimben creative descriptionu oynuyorum ondada durum ayni bu loader cikandan bu yana poblemli bi duzeltemediler resmen yeni loaderi insanlarin hileyi birakmasi iin yapmislar
ben hep onaylaması için bekleyen yapıştı benim memoryUI yardıma ihtiyacım var. yardım etbekle biraz gelir
try turning off the computer again or delete the memoryhackers and install againben hep onaylaması için bekleyen yapıştı benim memoryUI yardıma ihtiyacım var. yardım et
YA BEYLER YARDIM EDICEK VARMI SPECIAL FORCE 2 DE LOAD DIYOM OYUNU AC DIYOR OYUNU BASLATIYOM PROGRAMIN KAPANMASI VE INJECTE OLMASI GEREK AMA OLMUYOR LUTFEN YARDIM EDIN YETKILILER
ben hep onaylaması için bekleyen yapıştı benim memoryUI yardıma ihtiyacım var. yardım et
Ben verim reis bi sıkıntiya bak ya olurmucan you give teamwiewer?
kardeş sorunu bulduğunda banada ulaşabilir misinbendede aynı sorun var load diyorum oyunu açıyorum ama hile gelmiyor 30-40 defa load ettim gene aynı
@LeftSpace @ioz @nader11ndeu
Yani fazla zor kelimeler değil anlaşılabilirTranslate bile kulansan rahatlıkla üstesinden gelirsin.Konu açmanın amacı ne?
Kaldı ki loader üst düzey bir ingilizce gerektirmiyor.
Gelir kaynakli ve kendilerini gelistirdikleri bir ortamda her zaman yeni hedefler gerekir burada insanlar istek, yeni fikirler sunmazsa oldugu yerde sekerler . Yani adamlarin bole birsey istemesi normal bos vakiterinde bakarlar direk yapacak halleri yok .Adamların tek işi hile yapmak değil , başka işleri özel hayatları yanı sıra birde hile yapıyorlar . Üstüne hile yapmakta kolay değil kendi zamanlarından ödün veriyorlar lütfen sürekli o gelsin bu gelsin yapmayın . Eminim yapımcılarda farkındadırlar , yakında gelicektir .