Onaylı Üye
aimbot ayarlarının görüntü atabilirmisiniz ?Rules Of Survival oyunun da menüyü kapatıp öyle aimbot ile oynamayı dene. Menü açık iken aimbot çalışmıyor. Special Force 2 sorunu ise bende de vardı ilk çıktığında. Hatta hala yapamayanlar var. Sağ alta X3 dolarken o zaman hileyi yüklemeyi dene. Menü bu sefer gelir umarım. Ben böyle çözebildim menü sorununu.
aimbot ayarlarının görüntü atabilirmisiniz ?
Teşekkürler DeniyorumEkli dosyayı görüntüle 11520Benim ayarlarım bu şekilde. Fakat eğer ayarlarını sorunsuz ve düzgün yapmana rağmen çalışmıyorsa, dediğim gibi insert tuşu ile menüyü kapatıp öyle dene.
Hocam SKILL çalıştı dediğiniz gibi Rulesde aim hariç hepsi çalışıyor aim çalışmıyor bendeRules Of Survival oyunun da menüyü kapatıp öyle aimbot ile oynamayı dene. Menü açık iken aimbot çalışmıyor. Special Force 2 sorunu ise bende de vardı ilk çıktığında. Hatta hala yapamayanlar var. Sağ alta X3 dolarken o zaman hileyi yüklemeyi dene. Menü bu sefer gelir umarım. Ben böyle çözebildim menü sorununu.
Hocam denedim aim hariç digerleri çalışıyor aim çalışmıyor bende creative de eskiden insanlar kutu içindeydi şu an degiller açık olmasına ragmenOyuna girdim aim bot çalışıyor creativedede daha demin arkadaş girdi çalışıyor indirmede sıkıntı varsa halledebilirim
Hile güncellendi normaldirHocam denedim aim hariç digerleri çalışıyor aim çalışmıyor bende creative de eskiden insanlar kutu içindeydi şu an degiller açık olmasına ragmen
Diyorum ya menüyü kapatıp öyle dene aimbot çalışıyor mu diyeHocam SKILL çalıştı dediğiniz gibi Rulesde aim hariç hepsi çalışıyor aim çalışmıyor bende
https://memoryhackers.org/konular/5...-of-survival-vip-hack-v2-2b-aimbot-esp.47995/ Hilenin konusu burda anlamadıysan burdan bakabilirsin iyice oku amaHocam denedim aim hariç digerleri çalışıyor aim çalışmıyor bende creative de eskiden insanlar kutu içindeydi şu an degiller açık olmasına ragmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?