31 Mar 2021 #1 Caity35 Uzman Üye Katılım 26 Eki 2020 Mesajlar 230 Çözümler 2 Tepki puanı 32 Ödüller 4 Sosyal 5 HİZMET YILI Arkadaşlar merhaba ben oyun hilesi indiricem fakat memory hackers'in download sitelerine girince - Access denied hatası alıyorum opera'nın vpnini kullanarak giriyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Arkadaşlar merhaba ben oyun hilesi indiricem fakat memory hackers'in download sitelerine girince - Access denied hatası alıyorum opera'nın vpnini kullanarak giriyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Çözüm #Roaccat 31 Mar 2021 Sitemize girerken VPN kullanmamalısınız aynı zamanda host dosyanızda buna engel bir durumda olabilir bu yüzden şu yöntemleri deneyin 1) VPN kapatıp deneyin eğer olmazsa 2) Host dosyanızı temizleyin. Host Dosyası Temizleme Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirusTotal Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sitemize girerken VPN kullanmamalısınız aynı zamanda host dosyanızda buna engel bir durumda olabilir bu yüzden şu yöntemleri deneyin 1) VPN kapatıp deneyin eğer olmazsa 2) Host dosyanızı temizleyin. Host Dosyası Temizleme Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirusTotal Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
31 Mar 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Sitemize girerken VPN kullanmamalısınız aynı zamanda host dosyanızda buna engel bir durumda olabilir bu yüzden şu yöntemleri deneyin 1) VPN kapatıp deneyin eğer olmazsa 2) Host dosyanızı temizleyin. Host Dosyası Temizleme Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirusTotal Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Sitemize girerken VPN kullanmamalısınız aynı zamanda host dosyanızda buna engel bir durumda olabilir bu yüzden şu yöntemleri deneyin 1) VPN kapatıp deneyin eğer olmazsa 2) Host dosyanızı temizleyin. Host Dosyası Temizleme Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirusTotal Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap