28 Haz 2021 #1 Songma Uzman Üye Katılım 9 Şub 2016 Mesajlar 259 Tepki puanı 11 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Merhaba bugün nedense gördüğünüz fotoğraftaki hatayı almaya başladım nasıl çözebilirim? Post automatically merged: 28 Haz 2021 Sorunu bir MH üyesinin yardımı sayesinde çözdüm dosyanın ismini MH olarak değiştirip çalıştırdığımda düzeldi. Konu kilit
Merhaba bugün nedense gördüğünüz fotoğraftaki hatayı almaya başladım nasıl çözebilirim? Post automatically merged: 28 Haz 2021 Sorunu bir MH üyesinin yardımı sayesinde çözdüm dosyanın ismini MH olarak değiştirip çalıştırdığımda düzeldi. Konu kilit
Çözüm #Roaccat 29 Haz 2021 Hata: curl_easy_perform() failed: Couldn't connect to server Failed to get data Çözüm: Loader'ın ismini MProject.exe yerine mh.exe olarak değiştirin.
Hata: curl_easy_perform() failed: Couldn't connect to server Failed to get data Çözüm: Loader'ın ismini MProject.exe yerine mh.exe olarak değiştirin.
29 Haz 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Hata: curl_easy_perform() failed: Couldn't connect to server Failed to get data Çözüm: Loader'ın ismini MProject.exe yerine mh.exe olarak değiştirin. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Hata: curl_easy_perform() failed: Couldn't connect to server Failed to get data Çözüm: Loader'ın ismini MProject.exe yerine mh.exe olarak değiştirin.