25 Tem 2021 #1 isotv01 I Üye Katılım 17 Ağu 2020 Mesajlar 4 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 27 5 HİZMET YILI dosyayı ayıklamaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum
Çözüm I I isotv01 25 Tem 2021 Dragon Hack' Alıntı: Bunun Sebebi virus programından kaynaklı komple kapalı oldugundan emin olun Defender Control programını indirip komple kapatın sorun düzelcektir Eğer Sorun devam ederse özelden bana yazın Genişletmek için tıklayın ... sorunu çözdüm 7zip kullanıyordum winrar yükledim ve öyle klasöre ayıkladım düzeldi.
Dragon Hack' Alıntı: Bunun Sebebi virus programından kaynaklı komple kapalı oldugundan emin olun Defender Control programını indirip komple kapatın sorun düzelcektir Eğer Sorun devam ederse özelden bana yazın Genişletmek için tıklayın ... sorunu çözdüm 7zip kullanıyordum winrar yükledim ve öyle klasöre ayıkladım düzeldi.
25 Tem 2021 #2 #Dragon Hack Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz Emektar Üye Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 1,733 Çözümler 510 Tepki puanı 771 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Bunun Sebebi virus programından kaynaklı komple kapalı oldugundan emin olun Defender Control programını indirip komple kapatın sorun düzelcektir Eğer Sorun devam ederse özelden bana yazın Oyla 0 Olumsuz oyla
Bunun Sebebi virus programından kaynaklı komple kapalı oldugundan emin olun Defender Control programını indirip komple kapatın sorun düzelcektir Eğer Sorun devam ederse özelden bana yazın
25 Tem 2021 Konuyu başlatan #3 isotv01 I Üye Katılım 17 Ağu 2020 Mesajlar 4 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 27 5 HİZMET YILI Dragon Hack' Alıntı: Bunun Sebebi virus programından kaynaklı komple kapalı oldugundan emin olun Defender Control programını indirip komple kapatın sorun düzelcektir Eğer Sorun devam ederse özelden bana yazın Genişletmek için tıklayın ... sorunu çözdüm 7zip kullanıyordum winrar yükledim ve öyle klasöre ayıkladım düzeldi. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Dragon Hack' Alıntı: Bunun Sebebi virus programından kaynaklı komple kapalı oldugundan emin olun Defender Control programını indirip komple kapatın sorun düzelcektir Eğer Sorun devam ederse özelden bana yazın Genişletmek için tıklayın ... sorunu çözdüm 7zip kullanıyordum winrar yükledim ve öyle klasöre ayıkladım düzeldi.