dc den yazdım haber ettım uı uygulamasını gönderdı ler bana ındırdım servere baglanamıyor guncellıyemıyor uygulama kendını söyledıklerınıde yaptım yıne olmadı diyer kullanıcılarsa sorun yok demıslerdı ama demekkı varmıs.dostum aynısını birebir bende denedim sildim yeniden denedim fakat verilen linkten uı uygulaması indirmiyor tahminimce uı uygulamasını güncelliyorlar kısa süreliğine düzeltirler diye düşünüyorum
aynı sorun bendede var uygulamayıda silmiştim ne yapacagımdc den yazdım haber ettım uı uygulamasını gönderdı ler bana ındırdım servere baglanamıyor guncellıyemıyor uygulama kendını söyledıklerınıde yaptım yıne olmadı diyer kullanıcılarsa sorun yok demıslerdı ama demekkı varmıs.
kanka yenıden yuklesende olmuyor server e baglanamıyor UI guncelleme yapmıyor kalıyor öylecene.aynı sorun bendede var uygulamayıda silmiştim ne yapacagım))
as sendedemı var kanka sorun
evet birşey gelmiyor ondan dolayı silip yükleyim dedim bende bu seferde uygulamayı ındıremedımaynı sorun XFProject dosyasını acıyorum fakat herhangi bir gelişme olmuyor. hali ile yüklemede yapılmıyor ne yaptıysam düzelmedi
dc kanalını ogrenebılırmıyımDC den bildirdım kontrol edıyorlar suan geri dönüş sağlıyacakalar
sitede var kanka ana sayfadadc kanalını ogrenebılırmıyım
Post automatically merged:
[Tue May 24 22:03:38 2022]: curl_easy_perform() failed: Couldn't connect to server
[Tue May 24 22:03:38 2022]: Failed to get data
bende böyle bir hata alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?