MemoryUI loaderinin farklı isimlerle indirilmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MeGaTÜRK
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bu siteye 2 senedir üyeyim, LoL hilesi kullanıyorum ve sonraki zamanlarda fark ettığım bır gelıstırmeyi size bahsetmek istiyorum. LoL script kullananlar bılmıyorum fark ettıler mi UI download indirilirken artık tek isim degil, farklı isimler ile iniyor. Bu da ban yemeyi zorlastırıyor, ben bu uygulamayı cok sevdım. En azından Memory kullanıcılar ıcın hem ücretsiz hem de güvenli bir hile sunmak istiyor. Bunu görebılıyorum, severek kullandıgım site yöneticilerı ve adminlere cok teşekkür ederim <3.

Moderatörün son düzenlenenleri:
MeGaTÜRK
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bide varya bagımlılık yapıyor hile kolsuzluktan deil ama olmayınca ınsan kendını kötü hıssedıor erınıyorkı tuslara bassın :D

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Türkiye'de Game hacking toplululuğunun lideridir memoryhackers. Ücretsiz hizmet veriyorlar ama bazıları krek hileler ile. Yine de başarılı.

Windsharp zamanında çok ban yemiştim bu sistem güzel olmuş ban riskini düşürüyor en azından.

Hile aynı hile sadece yazılım dilini change etmişler.

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bunu fark etmemiştim :D Seviyorum bu siteyi ya.
gerçekten çok başarılılar tebrik ediyorum

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
free sc icin cok iyi

Bu siteye 2 senedir üyeyim lol hilesi kullanıyorum ve sonra zamanlarda farkettıgım bır gelıstırmeyi size bahsetmek istiyorum lol sc Kullananlar bılmıyorum farkettılermı . ui Dowland indirilirken artık tek isim degil Farklı isimler ile iniyor bunda ban yemeyi zorlastırıyor Ben bu uygulamayı cok sevdım en azından memory kullanıcılar ıcın hem ücretsiz hemde güvenli bir hile sunmak istiyor . Bunu görebılıyorum Severek kullandıgım site yöneticilerı ve adminlere Cok teşekur ederim <3 <3

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu kadar Kaliteli, Ücretsiz Ve güvenilir olması en büyük özelliği

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Yaptıkları işleri sahiden beğeniyorum fakat sadece bir durumdan memnun değilim o da keşke hilelerde türkçe dil desteği olsaydı ( tabi bunu yapmak zor mu kolay mı bilmiyorum, bu haliyle de gayet iyi ).

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
free olması gerçekten iyi piyasası çok pahalı zaten

Üye
3 HİZMET YILI
evet baya iyi oldu ki bundan öncedee baya kullandım ban yemedm

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aylardır kullanıyorum daha ban yemedi yapanın eline sağlık..

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
zamanında çok ban yemiştim bende ama galiba bu sayede hilenin tespit edilmesi zorlaşıyor.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
yıllar geçti ama aklım hala wolftü hilesini güzelliğinde, zulu da çıkarttıkları efsane anti-report aklımda, sürekli kendilerini geliştirerek bizle ücretsiz şeyler paylaşmaya devam ediyorlar, TR'nin şartlarını biliyorlar ve bizi destekliyorlar, çok teşekkürler valla.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sc ile sadece adc oynayarak plata kasmıştım ban waveden sonra küfürden ban yedim :D (chat yapmayın yaptırtmayın)

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Loader yani MemoryUI uzun süredir siz açtıktan sonra isim değiştiriyordu fakat artık direkt olarak
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
adresinden indirirken de farklı bir isimle beraber iniyor. Ayrıca loaderı kullandıktan sonra da siliniyor bu durumda ban yeme oranını azaltıyor. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz, iyi forumlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...