Çözüldü MemoryUI otomatik olarak siliniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhabalar, bilgisayarımda directX 9 ve 11 kurulu, antivirüs programım yok ve güvenlik duvarım ile defenderim de kapalı ancak XFProject i açıyorum sonra Hack Center dan pubg mobile de EzPUBGM i Yükle diyorum Fetching Data diyor Çat CMD dosyası kapanıyor ve HackCenter da Lütfen MemoryUI uygulamasını açın tarzı bir hata veriyor sebebini öğrenebilirmiyim, çözersek sevinirim

Çözüm
Dostum çözümü buldum bunu da Moderatör arkadaşlar görsün diye yazıyorum. Bilgisayarda hiçbir problem yokken, başlat çalıştır dan %temp% , temp ve prefetch i de sildikten sonra yine açmıyorsa CCleaner isimli uygulamadan bilgisayardaki o önemsiz önbelleği silmeleri gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ben sorunumu böyle çözdüm bir çözüm olarak eklenebilir. Konu kapatılabilir. Teşekkür ederim
bu bendede oluyordu google u silip geri yüklemiştim düzelmişti sen google u silme başka bi tarayıcıdan dene kanka
Banlı Üye
Ödüller
5
Sosyal
9 HİZMET YILI
bu bendede oluyordu google u silip geri yüklemiştim düzelmişti sen google u silme başka bi tarayıcıdan dene kanka

Üye
4 HİZMET YILI
Dostum çözümü buldum bunu da Moderatör arkadaşlar görsün diye yazıyorum. Bilgisayarda hiçbir problem yokken, başlat çalıştır dan %temp% , temp ve prefetch i de sildikten sonra yine açmıyorsa CCleaner isimli uygulamadan bilgisayardaki o önemsiz önbelleği silmeleri gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ben sorunumu böyle çözdüm bir çözüm olarak eklenebilir. Konu kapatılabilir. Teşekkür ederim

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...