Çözüldü MemoryUI Uygulamasına Giriş Yapıyorum siteden Yükleme Yaparken Uygulama atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FixV5
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar MemoryUI Uygulamasına Giriş Yapıyorum Herhangi Bir oyun Hilesini Yükleme Yaparken Uygulama Kendisi Kapanıyor Tüm Virus Programları Kapalı Yenisini İndirdim Tekrar Kapanıyor 3 Gün Önce Çok rahat Kullana Biliyordum Yardımcı Olurmusunuz

NOT: Konu Yanlış Yere Açıldıysa Özür Dilerim Konunun Taşınmasını Arz Ederim

Çözüm
Merhaba Arkadaşlar MemoryUI Uygulamasına Giriş Yapıyorum Herhangi Bir oyun Hilesini Yükleme Yaparken Uygulama Kendisi Kapanıyor Tüm Virus Programları Kapalı Yenisini İndirdim Tekrar Kapanıyor 3 Gün Önce Çok rahat Kullana Biliyordum Yardımcı Olurmusunuz

Merhabalar,
1- temp,%temp% ve prefetch dosyalarınızı temizleyin.
2- Adblocker, DNS, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
3- Aşağıdaki programları indiriniz.
3.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

3.2-
(rardan...
dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Sorun düzeldi mi şuan hata alıyor musunuz alıyorsanız sorun ne geriş dönüş lütfen.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI

Merhabalar,
1- temp,%temp% ve prefetch dosyalarınızı temizleyin.
2- Adblocker, DNS, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
3- Aşağıdaki programları indiriniz.
3.1-

3.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
4- Host dosyanızı sıfırlayın. ( https://memoryhackers.org/konular/rsthosts-2-0-hosts-dosyanizi-onarin.238028/ )
5- Çerezlerinizi sıfırlayın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...