Arkadaşlar memoryui ve onunla beraber çalıştırılabilen hileleri indirdiğim gibi trojan olarak algılanıyor.Risk seviyesine baktığımda da yüksek riskli gözüküyor. Ben buradaki hileleri ve Memoryui uygulamasını kullanırsam cihazımda sorun olur mu kısaca virüs bulaşır mı? Daha önce virüs yüzünden çok canım yandı yine aynı şeyleri yaşamak istemiyırum. Kullanan arkadaşalr yaşadığınız sorunalr varsa anlatır mısınız. Güvenli mi sizce bu saydıklarım?Csgo da hile yapmak istiyorum.
Nader11ndeu ; Peki neden virustotal trojan var diyor?
Bunun nedeni çok basit, bildiğiniz gibi yaptığımız yazılımları art niyetli kişilerden korumamız gerekiyor (yaptığımız yazılımın her ne kadar kendisi art niyetli olsada ) Bundan dolayı yazılımı korumak için kendi tasarladığımız kod dizimi kullanıyoruz. Bu kodlarda bir çok virus programı tarafından yanlış algılanıyor. Bundan dolayıda kuşkuya düşüyorsunuz.
Nader11ndeu ; Peki neden virustotal trojan var diyor?
Bunun nedeni çok basit, bildiğiniz gibi yaptığımız yazılımları art niyetli kişilerden korumamız gerekiyor (yaptığımız yazılımın her ne kadar kendisi art niyetli olsada ) Bundan dolayı yazılımı korumak için kendi tasarladığımız kod dizimi kullanıyoruz. Bu kodlarda bir çok virus programı tarafından yanlış algılanıyor. Bundan dolayıda kuşkuya düşüyorsunuz.
Loader sistemi ile hile inject ediliyor dostum. Eğer ki hile kullanmak istiyorsan virüslü gibi şeyleri kafandan çıkartman lazım burası 2m üyesi olan bir forum yaklaşık 4-5 senedir ben hilelerini kullanıyorum buranın. Ne yapmasını istiyorsun hileyi tarayıcıdan mı aktif etmesini komik.