bildirimleri açtım bekliyorrumArkadaşlar herkese merhaba, umarım bu zorlu günleri en sağlıklı şekilde geçirip evinizde kendinizi oyuna vermişsinizdir. Biliyorsunuz ki bu forumda adc rehberi adlı konumda sizlere bazı adc lerin nasıl kullanılacağına dair resimli anlatımda bulunmuştum. Siz bayadır benden videolu aktarım bekliyorsunuz fakat şartlar gereği (interner, aile evine geçme) size yardımcı olamadığım için çok üzgünüm.
AMAAA! İşte bu sefer geldim buradayım.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapı takip etmeyi unutma!
1 saat içerisinde yeni video ile karşınızdayım. Abone olup bildirimleri açmayı unutmayın
Ayrıca sıradaki video hangi şampiyonun rehberi olsun anketine katılmayı unutma
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
eywallah reisim takipteyimArkadaşlar herkese merhaba, umarım bu zorlu günleri en sağlıklı şekilde geçirip evinizde kendinizi oyuna vermişsinizdir. Biliyorsunuz ki bu forumda adc rehberi adlı konumda sizlere bazı adc lerin nasıl kullanılacağına dair resimli anlatımda bulunmuştum. Siz bayadır benden videolu aktarım bekliyorsunuz fakat şartlar gereği (interner, aile evine geçme) size yardımcı olamadığım için çok üzgünüm.
AMAAA! İşte bu sefer geldim buradayım.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapı takip etmeyi unutma!
1 saat içerisinde yeni video ile karşınızdayım. Abone olup bildirimleri açmayı unutmayın
Ayrıca sıradaki video hangi şampiyonun rehberi olsun anketine katılmayı unutma
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Post automatically merged:
riot kalıcı ban atmıyormu script hilesi için cidden 4 gün mü attı ?Eline sağlık hocam ama ben mesela 4 günde ban yedim ban yememek için dikkat edilmesi gerekenler nelerdir yardımcı olur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?