tabi kiServer id si verirmisin arada bir gelirim. Banner hakkında bir fikrim yok.
Arkadaşlık isteği yolladım bi şekilde yardımcı olurum reis Pyroizm#9111Merhaba arkadaşlar cs 1.6 yönetmekte olduğum servere hoş durucak bir hareketsiz banner istiyorum ancak hiç bir türlü fikrim yok banner yapımında yardımcı olacak arkadaşlar olursa eğer illa karşılığını bir şekil veririm yeterki yardımcı olun
Discord : SuaTT#5071
insta mevcut ancak sosyal medya ortamında çok paylaşmıyorum dc olursa iyi olurinsta varmı knk yoksa illa dc mi
tamamdır kabul ediyorumA
Arkadaşlık isteği yolladım bi şekilde yardımcı olurum reis Pyroizm#9111
Server ne üzerine jailbreak tarzı mı?Merhaba arkadaşlar cs 1.6 yönetmekte olduğum servere hoş durucak bir hareketsiz banner istiyorum ancak hiç bir türlü fikrim yok banner yapımında yardımcı olacak arkadaşlar olursa eğer illa karşılığını bir şekil veririm yeterki yardımcı olun
server zombie escape mod durServer ne üzerine jailbreak tarzı mı?
Hocam gelicem servereserver zombie escape mod dur
bekliyor olacağımHocam gelicem servere
youtube linkin var mıdır bakmak isterimzombie modunu severim. banner konusunda yardımcı olamam ama video işinden anlarım aklında bulunsun
hocam discorddan ekledim seni Soulfly diyebekliyor olacağım
nasıl bişey istiyorsun hallederim zor değil oMerhaba arkadaşlar cs 1.6 yönetmekte olduğum servere hoş durucak bir hareketsiz banner istiyorum ancak hiç bir türlü fikrim yok banner yapımında yardımcı olacak arkadaşlar olursa eğer illa karşılığını bir şekil veririm yeterki yardımcı olun
kabul ettimhocam discorddan ekledim seni Soulfly diye
yolladım arkadaşlık isteğiÇözünürüklük ve Banner üzerinde istediğin etkiyi discord üzerinden mi konuşsak..
∱ THEMIR#0001
aslında elimde 2 adet resim var onun üstünde çalışılsa iyi olur cumartesiye yetiştirmem gerekiyor discord adresin varsa iletişime geçebiliriznasıl bişey istiyorsun hallederim zor değil o
server teması zombie escape yanı zombilerden kaçış modudur server ip : cs39.csduragi.comServer teması ne bide Server ID sini verebilir misin
kabul ettim kankam haberin olsunyolladım arkadaşlık isteği
Post automatically merged:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?