merhaba arkadaşlar Sayın leftspace pubg mobili 2.4.6 sürümüne güncelledi fakat güncelleme gelen ban sorunu devam etmekte 2.4.5 sürümünde ban risk yazan hileleri bile açsan hemen ban atmıyordu fakat v2.4.6 sürümünde açar açmaz ban atıyor buna düzenleme rica ediyoruz.
ben yemiyorum allah allah öncekinde 2 gün atmayıp recoili açınca ban yiyodum şimdi hiç ban yok skor bazen 450 oluyo yine yemiyorum bakalım bu gün de gireyim yazarım
reecoıl yüzünden 2000 tl lik hesab gitti. yazık oldu. artık sadece mesafe özelliğini kullanıyorum. diğer özellikler direk ban sebebi. diğer 3 hesabım daha banlandı.
Yaklaşık 2 hafta önceydi, her PUBG konusu açana yorum yazdım ve "Arkadaşlar bir müddet PUBG de hile kullanmayın ban riski var dedim. Oyunla şu sıralar çok ilgileniyorlar dedim." Defalarca sizi uyardım ama boşa. Artık her açtığınız hesaptan hilesiz de olsa ban yiyecek konuma gelmişsiniz...
Yaklaşık 2 hafta önceydi, her PUBG konusu açana yorum yazdım ve "Arkadaşlar bir müddet PUBG de hile kullanmayın ban riski var dedim. Oyunla şu sıralar çok ilgileniyorlar dedim." Defalarca sizi uyardım ama boşa. Artık her açtığınız hesaptan hilesiz de olsa ban yiyecek konuma gelmişsiniz...
Hocam zaten şuan oyundaki 4 kişiden 3 ü hile kullanıyor. Hile açmadan oynan mıyor valla. Hani öyle wallhacklileri geçtim adamlar ütüyoptik hileleri kullanıyorlar sürekli.( duvar arkası vurma, yüksek zıplama, hızlı koşma, norecoil vs) Bunlara karşı wallhacksiz gitmek botluk yapmak gibi bir şey oluyor. Diğer yandan banlanma riski arttı. Yapacak bir şey yok. İ