Onaylı Üye
ücretli bir bypass denedin mi? denemediyse 99% ban riskidir. yani cerberus ***** yada çalıntı. 'cerberus bypass kullanılarak oyunda girdiğinde libs dosyaları değiştiriyor' diye olabilir.yok beyler ücretli bypasslar dısında ücretsiz bypasslar hepsi cerberus çakması oldugu icin hepsi bir süre sonra oyunun yarısında ve 2. oyunun başında 10 yıl ban atıyor.
ya kendiniz yazıcaksınız bypassı yada ücretli bi tane satın alıcaksınız yoksa ban yeme ihtimaliniz %99
200 liralık bypass aldım 2 aydır ban yok sürekli güncelleniyor otomatik bypassücretli bir bypass denedin mi? denemediyse 99% ban riskidir. yani cerberus ***** yada çalıntı. 'cerberus bypass kullanılarak oyunda girdiğinde libs dosyaları değiştiriyor' diye olabilir.
Bot kill alırsa ban atmaz. gerçek oyuncularla ateş eden 10 yıl ban atıyor.
bypass paylaşırsa ban mı atıyor?200 liralık bypass aldım 2 aydır ban yok sürekli güncelleniyor otomatik bypass
Post automatically merged:
o dosya değişikligini algılayan sistemi deaktif ediyor galiba
valla bilmiyorumbypass paylaşırsa ban mı atıyor?
bilgi için özel mesaji atın. bu konu mesajilar kasmıyomvalla bilmiyorum
Dedigini anlamadımkibilgi için özel mesaji atın. bu konu mesajilar kasmıyom
Elinde bypass mı var onumu paylaşıcanbilgi için özel mesaji atın. bu konu mesajilar kasmıyom
Moruk o servera bağlanıp key sorguluyor işini iyi bilen biri belki kırar dbeyler elimde apk var mobil için ücretli ama key istiyor kırılabilirmi? iletişime geçin aylık 50 dolar istiyorlar keye fatihe kasan arkadaslarım var mobilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?