şimdi denediğim dediğini ama yine olmadı malesef aynı hatayı tekrarlıyorDostum bir daha yükle butonuna tıkladığında "LazySharp yükleniyor..." diye gelecektir ve daha sonra oyuna girdiğinde çalışması gerekir.
İYİ FORUMLAR.
Dostum "XFPROJECT"İ tekrar açıp kapamayı dene o da olmaz ise pc'yi yeniden başlatmayı deneyebilirsin. Sorunun çözülür veya çözülmez ise geri dönüş yap.şimdi denediğim dediğini ama yine olmadı malesef aynı hatayı tekrarlıyor
çözülmedi ya malesefDostum "XFPROJECT"İ tekrar açıp kapamayı dene o da olmaz ise pc'yi yeniden başlatmayı deneyebilirsin. Sorunun çözülür veya çözülmez ise geri dönüş yap.
çözülmedi ya malesef
nasıl yani sendede thread stopping hatası veriyor ama çalışıyor mu ?hocam görünürde bi hata gözükmüyor sanki benimde bu sekil ama çalışıyor
nasıl yani sendede thread stopping hatası veriyor ama çalışıyor mu ?
diger hileler gibi kapatman gerekiyordur buyuk ihtimalle icinde virus olarak algilayabilir kodlari ondan dolayi kapatman onerilirhile antivirüs açıkken calısıyor mu yoksa kapatmamız mı gerekiyr ?
diger hileler gibi kapatman gerekiyordur buyuk ihtimalle icinde virus olarak algilayabilir kodlari ondan dolayi kapatman onerilir
Hile şuan güncelleniyor o yüzden kullanım dışı
hileye guncelleme mi geldi oyuna mi ? ben henuz kullanamadimkullandım hocam ben anti virüsleri her ihtimale karşı kapatıp çalıştırdım hiç bir sorun çıkmadı güncellemeye alınmadan önce kullanma şansım oldu ve gayet iyi bir script
kardeşim teşekkür ederim güncellenince denicem olmazsa Dc'deki ismin nedirŞuan çözemezsiniz hile açık değil hile açılınca tekrar denesin olmazsa yardım ederim ben pc bağlanıp
hileye guncelleme mi geldi oyuna mi ? ben henuz kullanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?